Merhabalar alibaba üzerinden puskill adlı 5600mhz 32gb rami çok uyguna satıyorlar
Sizce alınır mı ?
Sizce alınır mı ?
Alamazsınız. Alibaba'da satılan ürünlein çoğu kişisel kullanım için değil. Attığınız linkteki de değil. En az 1000 adet sipariş vermeniz lazım satın almak için. Yani marka bazında ticari kullanım için.Merhabalar alibaba üzerinden puskill adlı 5600mhz 32gb rami çok uyguna satıyorlar
Sizce alınır mı ?
Hocam peki uyguna alabileceğim ddr5 ram var mıAlamazsınız. Alibaba'da satılan ürünlein çoğu kişisel kullanım için değil. Attığınız linkteki de değil. En az 1000 adet sipariş vermeniz lazım satın almak için. Yani marka bazında ticari kullanım için.
Ki kişisel olsa bile gümrükten geçmez.
Kaç gb lazımHocam peki uyguna alabileceğim ddr5 ram var mı
8x2Kaç gb lazım
8x2
16x2 hangisi ?
Gümrükten geçemez kısmı doğru diğer dediklerinizde yanlışlık var kişisel alınan ürünler mevcut linkteki ürün özelleştirmeler dışı minimum 2 sipariş geçerli satın alınabiliyorAlamazsınız. Alibaba'da satılan ürünlein çoğu kişisel kullanım için değil. Attığınız linkteki de değil. En az 1000 adet sipariş vermeniz lazım satın almak için. Yani marka bazında ticari kullanım için.
sizin sorunuza gelecek olursak orjinal ürün denmiş fakat ben tercih etmezdim fiyatlar güzel gözüküyor yalan yok ama alibaba ilk gündem olduğu dönem temu gibi gümrük kısıtlamaları da yokken iyiydi sonra bizim ülkede banggood gibi kargo ve teknik destek sıkıntılarından tercihi düştü aliexpress temu kendini geliştirdi arkasından gümrük kısıtlamaları da tuzu biberi olduMerhabalar alibaba üzerinden puskill adlı 5600mhz 32gb rami çok uyguna satıyorlar
Sizce alınır mı ?
O yüzden orada "çoğu" kelimesi yer alıyor ya hoca.Gümrükten geçemez kısmı doğru diğer dediklerinizde yanlışlık var kişisel alınan ürünler mevcut linkteki ürün özelleştirmeler dışı minimum 2 sipariş geçerli satın alınabiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sizin sorunuza gelecek olursak orjinal ürün denmiş fakat ben tercih etmezdim fiyatlar güzel gözüküyor yalan yok ama alibaba ilk gündem olduğu dönem temu gibi gümrük kısıtlamaları da yokken iyiydi sonra bizim ülkede banggood gibi kargo ve teknik destek sıkıntılarından tercihi düştü aliexpress temu kendini geliştirdi arkasından gümrük kısıtlamaları da tuzu biberi oldu
sakıp sabancı’nın bir sözü var hocam bilir misiniz “ucuz mal alacak kadar zengin değilim” diye ne olacağı hiç belli olmaz olan parana olurAlamazsınız. Alibaba'da satılan ürünlein çoğu kişisel kullanım için değil. Attığınız linkteki de değil. En az 1000 adet sipariş vermeniz lazım satın almak için. Yani marka bazında ticari kullanım için.
o cümle zaten alınabiliyoru betimlemek içindi hocam ama önemli değil hayırlı forumlarO yüzden orada "çoğu" kelimesi yer alıyor ya hoca.
Bilgisayarda min 2 adet kısmı bende yoktu. Telefonla bakınca gördüm.