Nicolas pahali oyuncu degil ki kral. Ne masrafi olacakAdamlar hiçbir masraftan kaçınmamış Nicolas'ı oynatmış.
örümcek adam tadı versin diye yapılmış gibi durmuyor, daha çok görsellik ve deneyim odaklı bir şey gibi. İlk bölümü izledim, okey bir bölümdü, hepsini izlemeden yorum yapmam.Yani daha izlemedim ama Nicolas Cage orumcek adam'i oynamasi gereken bir oyuncu degil yani orumcek adam hissiyati vermez sanki yeni cikan bir super kahraman filmi hissiyati verir diye dusunuyorum
Zendaya denen kadın spiderman filimlerini bırakana kadar izlenmez bence Spiderman rezil bir oyuncu ve rolede hiç uygun değilherkes baya övüyor bakalım nasıl bir şey, ben hala en çok brand new day için heyecanlıyım ama umarım batırmamışlardır.
zendaya'nın yeri kolay kolay sarsılmaz malesef lobi işleri vs. ama bence önemli olan genel hikaye, mj karakteri de homecoming'de çok kötüydü bence ama aslına bakarsan kendince bir karakter gelişimi oldu. Başta dışarıdan soğuk ve ''havalı'' maskesi takan mj giderek duygusal olarak açıldı vs. o yönleri fena değil bence.Zendaya denen kadın spiderman filimlerini bırakana kadar izlenmez bence Spiderman rezil bir oyuncu ve rolede hiç uygun değil