5070ti İçin Psu Önerisi

cann_34

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba
5070ti + u265 li bi sistem alıcam hazır sistem
sistemde 750w kasa psu kullanılmış
750w psu yeter mi acaba bilen varmı
sıkıntı çıkarır mı riskli mi

Yeter ama ben olsam 850 alırdım. Bide bu kasanın icindeki psuların verileri genelde olmuyor muhtemelen alt seviye bi psudur. 5070tilı sisteme böyle bi psu degıl de daha kaliteli bisi bakılabılır

İmkan dahilinde psu olmayan kasa alıp sonrasında iyi bir psu almanı öneririm.

Fazeon ne ya 55 bin verdiğiniz karta Bumu alinir Şu aldığınız sistemlerden En cok PSU'ya dikkat edin

Merhaba
5070ti + u265 li bi sistem alıcam hazır sistem
sistemde 750w kasa psu kullanılmış
750w psu yeter mi acaba bilen varmı
sıkıntı çıkarır mı riskli mi
Bu kasadan direkt vazgeçseniz daha iyi olabilir,kasa ile psu'yu ayrı almanız daha iyi olacaktır.

Fazeon ne ya 55 bin verdiğiniz karta Bumu alinir Şu aldığınız sistemlerden En cok PSU'ya dikkat edin
Hocam ryzen 7 78003xd ve rx 9070xt ye ne psu önerirsiniz forumda bir konu var indirimli diyorlar xpg markanın psu su ama alınır mı kasada alacağım bu arada

Hocam ryzen 7 78003xd ve rx 9070xt ye ne psu önerirsiniz forumda bir konu var indirimli diyorlar xpg markanın psu su ama alınır mı kasada alacağım bu arada
Oda olur kaliteli psu nzxt enermax rajientek xpg lian Li corsair ama gamepower fazeon rampage gibi markalardan uzak dur. bunlar genelde güzel psulardir üzmez

Oda olur kaliteli psu nzxt enermax rajientek xpg lian Li corsair ama gamepower fazeon rampage gibi markalardan uzak dur. bunlar genelde güzel psulardir üzmez
Hocam bundan 3-4 yıl önce DDR 4 hazır sistem almıştım ddr5 sisteme geçtim halen gamepower psu ve kasasını kullanıyorum aslında bir sıkıntı da çıkarmadı o kadar elektrik kesintisi falan da oldu mahallede

Hocam bundan 3-4 yıl önce DDR 4 hazır sistem almıştım ddr5 sisteme geçtim halen gamepower psu ve kasasını kullanıyorum aslında bir sıkıntı da çıkarmadı o kadar elektrik kesintisi falan da oldu mahallede
Birazdan alacağın asus rog strix Thor 1200w taktığın an patlayabilir. Teknoloji sans isi hocam öyle olması olmayacağı anlamına gelmez. 40-50 bin TL verdiğin sistemi güvenli ellere emanet etmekte fayda var o yüzden almayın diyoruz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Psu kalp gibi gittin mi tüm vücudu götürür

Rezalet psu yu 7 yıl kullanırsın bir şey olmaz ama kaliteli psu alırsın cırtlar bir anda ama bunlar çok düşük olasılıklar ve istisnalar kaideyi bozmaz alabiliyorken iyi bir şey almakta fayda var

Rezalet psu yu 7 yıl kullanırsın bir şey olmaz ama kaliteli psu alırsın cırtlar bir anda ama bunlar çok düşük olasılıklar ve istisnalar kaideyi bozmaz alabiliyorken iyi bir şey almakta fayda var
Hocam Lian li SXO 850 power supply aldım hocam

Geri