bedirrhan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 274
sevmiyorum kaliteli değiller gitmiyolar tipleri kötü reno alacağıma skoda honda toyota alırım daha iyiNeden hocam?
sevmiyorum kaliteli değiller gitmiyolar tipleri kötü reno alacağıma skoda honda toyota alırım daha iyiNeden hocam?
Bencede tertemiz insignialar var o paraya hem premium araba.SORUMU KANKA BU TENEKE COROLLA VAR Bİ BİDE KAYA GİBİ PASSAT ba kelim ayağım titriyor diğerlerini okumadım ama o paraya cillop gibi insigniada alabilirsin
200 binde olsun b8 olsun1.2ye nerede var dostum 130km altı eli yüzü düzgün araç
Doğru bir görüş, özellikle megane 4 te yol tutuşu zayıf, konfor zayıf, ses izolasyonu çok zayıf, eskidendi corolla megane rekabeti, corolla 40 yıldır aynı araba ama megane çok bozdu bencede şimdilik gerek yok, yeni kasasını beklemek lazımarabalardan pek anlamam ama renoya düşmemek lazım
Konfora katılıyorum ama yalıtım kesinlikle tersi, dede gibi kullanılmadığı sürece corollaların yalıtımı başarısız. Motor sesi çok üst düzeyde zaten CVT nedeniyle, rüzgar seside megane'dan daha başarısız. Şehir içi konforda Corolla daha iyi.Doğru bir görüş, özellikle megane 4 te yol tutuşu zayıf, konfor zayıf, ses izolasyonu çok zayıf, eskidendi corolla megane rekabeti, corolla 40 yıldır aynı araba ama megane çok bozdu bencede şimdilik gerek yok, yeni kasasını beklemek lazım
Corolla zaten çok sesli bi araç, dediğim gibi 40 yıl önce ne kadar sesli ise hala aynı, ama megane 4 te çok ses alan bi araç, yani bana kayda değer bi fark sunmuyor, bari uzun ömür yol tutuşu konforu tercih edeyim derim ben şahsen, iyi günlerKonfora katılıyorum ama yalıtım kesinlikle tersi, dede gibi kullanılmadığı sürece corollaların yalıtımı başarısız. Motor sesi çok üst düzeyde zaten CVT nedeniyle, rüzgar seside megane'dan daha başarısız. Şehir içi konforda Corolla daha iyi.
Arkadasın dedigi gibi makyajlı insignia lar var guclu aracta yakısııklıda bakabilirsiniz benceBütçe:1200000
Km en fazla:130000
Insignia gerçekten kıymeti bilinmeyen, çok çok konforlu, deli yol tutan sessiz falan muazzam bi araba, ama opelde kıymetini bilmedi, masrafı çok yüksek ve sürekli açıyor genelde, yani çok kelepir yada aşırı temizliğinden emin olunmadan biraz korkulacak bi araç, ama bakım maliyetleri hariç, bu paraya nerede ise rakipsizArkadasın dedigi gibi makyajlı insignia lar var guclu aracta yakısııklıda bakabilirsiniz bence
Hocam bizde 2023 corolla 1.8 hybrid ve 2023 renault kangoo var aynı segment araç olmamalarına rağmen kangoo uzun yolda daha konforlu ve kalite bakımından da corollanın renaulttan geri kalır bir yanı yok. Birisi hybrid birisi dizel yakıt max 1.5l fark ediyor. Ayrıca corollanın gidişinide beğenmiyorum. Birde hybrid bataryası bitti bir dünya masraf. Şahsen corolla yerine megane tercih ederdim şuan. Bence daha yakışıklı. Ses yalıtımı hafif ticaride bile corolladan iyiyse taksisinde çok daha iyidir diye düşünüyorum. Zaten skoda ve honda daha lüks markalar. 1200e 2020 üstü temiz megane bulurken skoda veya honda bulamazsınız.sevmiyorum kaliteli değiller gitmiyolar tipleri kötü reno alacağıma skoda honda toyota alırım daha iyi
maalesef, corolla dan iyi evet, ama kangoo gibi kabaca megane daki yalıtımda, çok bi farkı yok, belki 1 adım geri bile, corolla ses yalıtımında zaten berbat diyecek bişey yok, corolla yol tutuşu, süspansiyonun güzel sönümlemesi ile öne çıkıyor, ama gidişi özellikle batarya boşken çok zayıf. masrafsız a dan b ye gideyim arabası, birde uzun yolda arka koltuk konforunda corolla daha önde kango dan, ama ön koltukta tartışılır, farklı yönlerden yakın gibiler.Hocam bizde 2023 corolla 1.8 hybrid ve 2023 renault kangoo var aynı segment araç olmamalarına rağmen kangoo uzun yolda daha konforlu ve kalite bakımından da corollanın renaulttan geri kalır bir yanı yok. Birisi hybrid birisi dizel yakıt max 1.5l fark ediyor. Ayrıca corollanın gidişinide beğenmiyorum. Birde hybrid bataryası bitti bir dünya masraf. Şahsen corolla yerine megane tercih ederdim şuan. Bence daha yakışıklı. Ses yalıtımı hafif ticaride bile corolladan iyiyse taksisinde çok daha iyidir diye düşünüyorum. Zaten skoda ve honda daha lüks markalar. 1200e 2020 üstü temiz megane bulurken skoda veya honda bulamazsınız.