🔥İndirim Baseus Airpow 20.000 Mah Powerbank 799 TL!

Bende var metal kasa 2018 den şişmedi kullanıyorum hala
Metal diye şişmemiştir yapısı gereği şişmesi normal zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

baseusun sanırım bu serisi kronik şişme sorunu vardı. Ekranlısı 1 yılın sonunda şişmişti. Stres çarkı niyetine masanın üzerinde döndürebiliyordum. Bazı yorumlarda xiaomi'nin bazı serilerini uzun yıllar kullananlar olduğunu okumuştum
Xiaomi nin 4 tane powerbankini kullandım 2 yıl şişmiyor 3 yıl şans 4. Yıl net şişiyor birde acayip çakması var aldığın yere dikkat etmen lazım benimkinin bir tanesi çakmaymış sonradan anladım

bu fiyat bandında ttec vb var markalar var , baseus nispeten daha güvenilir 2k bütçe ayıran adamın bakacağı ürünler değil zaten nadiren işi düşenler için yılda bi kaç kez işi düşen için mantıklı bence

Son düzenleme:
2023 çıkışlı olunca ne oluyor ekranda tam pil yüzdesini gösterse alırdım ben 1 tane
pil boş dursa bile zaman geçtikçe hücreler ölüyor yani tam kapasite değil

iyi bir şey isteyen spigen 20binlik alsın 1350tl içinden kabloda kılıfta çıkıyor

pil boş dursa bile zaman geçtikçe hücreler ölüyor yani tam kapasite değil

iyi bir şey isteyen spigen 20binlik alsın 1350tl içinden kabloda kılıfta çıkıyor
Ekranlı olsa yapıştırırdım tam pil yüzdesi görmek istiyorum

Uzun ömürlü bir cihaz arıyorsanız anker, varta, energizer, spigen tarzı markalara bakın hocam. Tabi herşeyde olduğu gibi bunlarda da çakma çok oluyor, satıcı pazaryeri güvenilir olan ve seri no ile kontrol edilebilen markalardan almak yararınıza olacaktır

bu fiyat bandında ttec vs var marka olarak alabileceğin nispeten daha güvenilir 2k bütçe ayıran adamın bakacağı ürünler değil zaten nadiren işi düşünler için yılda bi kaç 5 10 kez çok mantıklı geldi
ttec baseustan daha mı güvenilir?? :D

yüzdelik göstergeli modeller tercih edilmeli, 2 tık yanıyor bazen %50 60 var diye çıkııyorsun taktıktan 10 saniye sonra tek tıka düşüyor içinde %26 oldugunu ögreniyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,963
Üyeler
196,863
Son üye
LegolasCastro
Geri