Lolde Neden Rank Atlayamıyorum

xin zhao dısında car bilmiyom oyunda. önerdiğin bise var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben cok iyiyim demedim ki . niye yükselemiyorum dedim yanlıs ne

master basla tesekkur edersin xin den sonra tuturma derdi yok birsey yok q ulti bas 1 2 vur q bidaha doluyor fullnenince bidaha q

master basla tesekkur edersin xin den sonra tuturma derdi yok birsey yok q ulti bas 1 2 vur q bidaha doluyor fullnenince bidaha q
öyle basit çarda istemiyom iste rengar düsünüyom

xin zhao dısında car bilmiyom oyunda. önerdiğin bise var mı

ben cok iyiyim demedim ki . niye yükselemiyorum dedim yanlıs ne

kanka yanlıs oyunu bilmiyosun büyük ihtimal sana bi kaç mesajda oyunu öğretemem ki oyuna hakimsen bide az bişey düşünerek oynasan ztn en az diaya çıkarsın lol öyle bi oyun

öyle basit çarda istemiyom iste rengar düsünüyom
arkadaşlar lütfen bilmeden konuşmayın master oyunda ctlemesi en kolay şampiyon

20 günde 30 win zümrüt4 oldum 0 dan oyunu öğrenmen okuman lazım

demek iyi değil kankam adam sorun o
kankam esporcularda soyluyor sen gold elo gibi bi yerde solo gir takım feed olduktan sonra bir anlamı yok iyi oynamanın yıllar gectikce oyuda charların solo carry potansiyellerini ve itemlerini degistirip e spor ve takım isbirligine agırlık verdiler yillarını vermis bi insansın sende guncel metadan biraz habersiz gibisin

Xin winratein düşük bunun nedeni kill alıp taşıyamaman gibi gördüm daha hypercarry olan çarları oynaman daha iyi dia eloya kadar

kankam esporcularda soyluyor sen gold elo gibi bi yerde solo gir takım feed olduktan sonra bir anlamı yok iyi oynamanın yıllar gectikce oyuda charların solo carry potansiyellerini ve itemlerini degistirip e spor ve takım isbirligine agırlık verdiler yillarını vermis bi insansın sende guncel metadan biraz habersiz gibisin
güzel kardeşim yüksek eloda wt dönüyo ondan şikayetçiler bu eloda ne sıkıntısı olcak

kanka yanlıs oyunu bilmiyosun büyük ihtimal sana bi kaç mesajda oyunu öğretemem ki oyuna hakimsen bide az bişey düşünerek oynasan ztn en az diaya çıkarsın lol öyle bi oyun

arkadaşlar lütfen bilmeden konuşmayın master oyunda ctlemesi en kolay şampiyon
kanka adamın rank silver adamlar yasuo alıp kuleye w atıyor orda ne oyun bilgisinden bahsedyorsun alıcan metada onde gelen carı hızlıca pat kut oralardan cıkmak icin devamı gelir zaten takıma bot atmamaya baslayınca degisirsin charı

Xin winratein düşük bunun nedeni kill alıp taşıyamaman gibi gördüm daha hypercarry olan çarları oynaman daha iyi dia eloya kadar
aynı seyi yazdım master kolay counterlanıyor diyor adam

kanka adamın rank silver adamlar yasuo alıp kuleye w atıyor orda ne oyun bilgisinden bahsedyorsun alıcan metada onde gelen carı hızlıca pat kut oralardan cıkmak icin devamı gelir zaten takıma bot atmamaya baslayınca degisirsin charı
işte oyunu az bisi bilse 2.3 closer izlesen cıkarsın ztn yeni başlamışsanda

knk uzun zman sonra lole döndüm 30 maç %80 wr gidiyorum gold2den bakalım :D 30 lp veriyor hep çar öncesinde gold bile görmemiş bi hesaptı bende eskiden maks elmas olmuştum

hypercarry car hangisi mesela

aynı seyi yazdım master kolay counterlanıyor diyor adam
Kim diyor master yi kolay counterlaniyor diye :D master eloda dahi master yi banlanabiliyor click stunn nerden bilecek silver gold adam

hypercarry car hangisi mesela
Master yi , yone , viego , vayne , kaisa , janna , irelia , fiora ...

Geri