Yok hocam cogunlukla tasarim icin kullanicagim zaten tesekkur ederim mesaj icinbütçende rahat sistem toplarsın ufak araştırmalar yapsan yeterli olacaktır youtube daki güvenilir kanalların topladığı sistemler oldukça güzel ve indirimli oluyor bir bak derim. (ayrıca sadece oyun içinse gidipte bir bilgisayara 150 bin TL vermeni tavsiye etmiyorum)
kanka tasarım uygulamaları için amd kendini ne kadar geliştirdiysede nvidia şuan hala sektörün öncüsü.Ben adobe uygulamalarında cok sorun yasıyorum amd ile zaten butcen var en kötü 5070li bi sistem topla ama şuan çok kötü bi zaman pc toplamak için onuda söyliyimYok hocam cogunlukla tasarim icin kullanicagim zaten tesekkur ederim mesaj icin
Tamamdır hocam o kadar büyük bir bütçe ile bilgisayar toplamadığım için yardımcı olamıyorum maalesef. Kolay gelsinYok hocam cogunlukla tasarim icin kullanicagim zaten tesekkur ederim mesaj icin
hangi zaman iyi olur o zaman?kanka tasarım uygulamaları için amd kendini ne kadar geliştirdiysede nvidia şuan hala sektörün öncüsü.Ben adobe uygulamalarında cok sorun yasıyorum amd ile zaten butcen var en kötü 5070li bi sistem topla ama şuan çok kötü bi zaman pc toplamak için onuda söyliyim
Hocam bu paraya 5070 dolandırıpmak gibi bişey 5080 toplanır bu parayakanka tasarım uygulamaları için amd kendini ne kadar geliştirdiysede nvidia şuan hala sektörün öncüsü.Ben adobe uygulamalarında cok sorun yasıyorum amd ile zaten butcen var en kötü 5070li bi sistem topla ama şuan çok kötü bi zaman pc toplamak için onuda söyliyim
Hocam Nvidia ekran kartı (5080 en mantıklısı ) AMD(7 7800x3d) işlemci en iyisi olabilir bu bütçedehangi zaman iyi olur o zaman?
hocam pek anlamiyorum vallahi vaktin varsa toplayabilir misinHocam bu paraya 5070 dolandırıpmak gibi bişey 5080 toplanır bu paraya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Nvidia ekran kartı (5080 en mantıklısı ) AMD(7 7800x3d) işlemci en iyisi olabilir bu bütçede
Tamamdır hocam biraz araştırayımhocam pek anlamiyorum vallahi vaktin varsa toplayabilir misin
eyvallah hocam takip edicegimBu kasa 2 gün önce gaming gecesi indiriminde 133 bindi. Yani indirimleri takip etmen lazım düz fiyattan aldığında kazıklanmış oluyorsun. 5080 ve 9900x3d ile bir sistem yapılabilir anlayacağın. Gaming gecesine yine gelecek muhtemelen haftaya cuma akşam.![]()
El Capitan | AMD Ryzen 7 9800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
El Capitan | AMD Ryzen 7 9800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
en kötü dedim zaten çünkü ram ssd ve ekran kartı fiyatları fahiş olduğu için bilemiyorum bi yandan.Hocam bu paraya 5070 dolandırıpmak gibi bişey 5080 toplanır bu paraya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Nvidia ekran kartı (5080 en mantıklısı ) AMD(7 7800x3d) işlemci en iyisi olabilir bu bütçede
bu sene değil 24 ve 25in ortalarına kadar baya iyiydi 2027de yeni nesil kartlar çıkana kadar yavaşça düşecek fiyatlar.gecen seneki ramin 10 katına alcaksınız suankı ramı.hangi zaman iyi olur o zaman?
Bende bunu gördüm hocam bunu önercektim ekran kartı modeli biraz düşük ama güzelBu kasa 2 gün önce gaming gecesi indiriminde 133 bindi. Yani indirimleri takip etmen lazım düz fiyattan aldığında kazıklanmış oluyorsun. 5080 ve 9900x3d ile bir sistem yapılabilir anlayacağın. Gaming gecesine yine gelecek muhtemelen haftaya cuma akşam.![]()
El Capitan | AMD Ryzen 7 9800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
El Capitan | AMD Ryzen 7 9800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com