Task Bar Hero Veri mi Çalıyor?

AtiQel

80+
Reaksiyon skoru
28
Ben geçenlerde insta reels da gezerken önüme bir adamın yaptığı video çıktı task bar hero dan bahsediyordu oyun steamde var oyun arkada çalışıyort auto farm atıyor anladığım kadarıyla eşya düşüyor karakterinizi güçlendiriyorsunzu ve bazı eşyaları steam pazarda satabiliyorsunuz oyunun yorumlarına baktığımda ise oyun veri çalıyor arkada sürekli çalışırken bir şeyler oluyor gibisinden yorumlar gördüm oynayan veya bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı

Ben geçenlerde insta reels da gezerken önüme bir adamın yaptığı video çıktı task bar hero dan bahsediyordu oyun steamde var oyun arkada çalışıyort auto farm atıyor anladığım kadarıyla eşya düşüyor karakterinizi güçlendiriyorsunzu ve bazı eşyaları steam pazarda satabiliyorsunuz oyunun yorumlarına baktığımda ise oyun veri çalıyor arkada sürekli çalışırken bir şeyler oluyor gibisinden yorumlar gördüm oynayan veya bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı
oynayanları gordum ama bılgım yok ruslarda gordum daha cok

1780237531231.webp

Umarım çalmıyordur. :peepo1:

Dün indirmiştim, daha şimdiden durum bu. Ancak bu tarz uygulamalar yapısı gereği bir süre sonra yüksek ihtimalle çöküşe geçecektir. Arzı karşılayacak bir talep olmazsa bir süre sonra tüm itemler 0.03 dolara düşer muhtemelen.

1780335768767.webp

Dün indirmiştim, daha şimdiden durum bu. Ancak bu tarz uygulamalar yapısı gereği bir süre sonra yüksek ihtimalle çöküşe geçecektir. Arzı karşılayacak bir talep olmazsa bir süre sonra tüm itemler 0.03 dolara düşer muhtemelen.

Alıntıyı görüntüle
Hocam sizde Küp kısmı çalışıyor mu ? sadece sentez çalışıyor bende

Hocam sizde Küp kısmı çalışıyor mu ? sadece sentez çalışıyor bende
İndirdiğimden beri bende de devre dışı. Bildiğim kadarıyla Çinliler o kısımda bir açık bularak karakterlerini çok hızlı bir şekilde 90 level yapmış. Onu düzeltmek için belli bir süreliğine devre dışı bırakmışlar.

valla hiç bir yerde kesin bilgi yok birileri veri çalıyor diyor birileri mining yapıyor diyorlar kime nasıl inanıcam bilemedim gerçekten bir bilgisi olan ve bizi aydınlatabilecek bir insan var mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
inşallah öyle olmaz ya bende çok oynamak istiyorum tam istediğim tarz bir oyun bu tarz oyunlara bitiyorum ne öyle aman aman bir oyun bilgisi lazım ne de saatlerce başında durmanız lazım çok güzel bir oyun bence tek sıkıntım şu anda yks ye hazırlanıyorum diye pc yi kaldırdım oynayamıyorum :(

Geri