Yardım Psu Önerisi Hakkında Yardım

Cavuskerem

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,234
Bütçe
5000
5k bütçe var beyaz sistem topladığım için beyaz psu lazım , kasa lian li dynamic evo rgb

Enermax REVOLUTION III - 5200tl
MSI MAG A850GL WHITE 850W 80+ Gold - 5000tl

Bu bütçelerde daha iyi önerebileceğiniz tam modüler psu varsa yardımcı olur musunuz beyaz olması şart

5000 tl parayı gidipte enermax psu ya verme derim iyi bir marka değil daha çok fp odaklı kasa markası

5k bütçe var beyaz sistem topladığım için beyaz psu lazım , kasa lian li dynamic evo rgb

Enermax REVOLUTION III - 5200tl
MSI MAG A850GL WHITE 850W 80+ Gold - 5000tl

Bu bütçelerde daha iyi önerebileceğiniz tam modüler psu varsa yardımcı olur musunuz beyaz olması şart
Bakarsan Enermax fiyatına göre fena değil hatta MSI bu modelinden daha iyi. Bu listede fiyatına uyanı bulup alman daha doğru olur

5000 tl parayı gidipte enermax psu ya verme derim iyi bir marka değil daha çok fp odaklı kasa markası
Dostum git Bi araştır ya...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rajientek Cratos a da bakabilirsin bulabilirsen bazen indirime düşüyor xpg core reachtor 750-850w psular da güzel. Enermax güzel marka sadece bu modelde fan sesi rahatsız ediyor içinde japon bileşenler mevcut

Bakarsan Enermax fiyatına göre fena değil hatta MSI bu modelinden daha iyi. Bu listede fiyatına uyanı bulup alman daha doğru olur
enermaxın o modelinin iyi olduğunu
İyi bir marka değil dedin ya ona dostum enermax güzel bir marka neye göre kötü dedin anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A tier da geçen bir PSU'ya kötü demek (fanı vesayri bahsetmiyorum)
enermaxta fan sesinden dolayı biraz şikayet var siz sorun yaşayan gördünüz mü , ya da paraya kıyap lian li mi almak lazım en temizi

enermaxta fan sesinden dolayı biraz şikayet var siz sorun yaşayan gördünüz mü , ya da paraya kıyap lian li mi almak lazım en temizi
Yani fan sesi sorun mu kişiye göre değişir şuan kasam da toplam ekran kartı dahil 15 fan çalışıyor e kulaklığı takıp oynuyorsun zaten çoğu zaman o yüzden benim için sorun değil pek kişiye göre değişir. Psu da paraya kıyılır bütçeni zorlamazsa

Geri