5060*Ultra5*32gb*1tb 61k? Doğru Seçim mi Bi Öneriniz Olur Mu?

Özelleştirilmiş olarak atayım, Ram de 16GB kalıversin piyasa düzelince bir slot daha alır eklersin dert değil.
on numara olmuş 1k fark ile ssdyi gen3ten gen4e çıkardım onu unutmuştun sadece

dünyanın en saçma şeyi durumunda zaten bir parça eklemişsin belli bir fiyata mesela 5 k fiyat biçtin indirim de koyma 6k eklersen 11 oluyor tarzında sat onların hesabına göre sanki iki anakart alıyormuşsun gibi oluyor yükseltmede iki ürün parası alıyor kötü adamlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nalet olsun adamım acil para lazım 😂
Aslında sorun şu, sistemi ona göre ayarlamıyorlar. Sallıyorum sistemde indirimli olan anakartı sitede 3K olsa bile 1000TL olarak hesaplıyorlar. Sitede sallıyorum 8000TL den sepette 7000TL te düşen anakartı da sisteme ek indirim tanımlanmadı ise 8000TL sayıyor 8000-1000=7000TL yükseltme masrafı diyor.

O yüzden özellikle maliyeti ayarlanmış seçenekler hariç sistemlere fazla upgrade yapmayın :)

on numara olmuş 1k fark ile ssdyi gen3ten gen4e çıkardım onu unutmuştun sadece
Bilerek öyle bıraktım, ikisinde de DRAMi vs yok zaten 1000TL fazla vermek gereksiz geldi, ama istersen verebilirsin de sana kalmış o kısım.

Aslında sorun şu, sistemi ona göre ayarlamıyorlar. Sallıyorum sistemde indirimli olan anakartı sitede 3K olsa bile 1000TL olarak hesaplıyorlar. Sitede sallıyorum 8000TL den sepette 7000TL te düşen anakartı da sisteme ek indirim tanımlanmadı ise 8000TL sayıyor 8000-1000=7000TL yükseltme masrafı diyor.

O yüzden özellikle maliyeti ayarlanmış seçenekler hariç sistemlere fazla upgrade yapmayın :)
ibreti alem olsun diye 3-5 tanesini ıslak odunla dövücen belki düzeltirler sistemi

nasıl bir şey istediğine bağlı 5060 225f işimi görür dersen 37.5kya da var
ben ryzen9*5050*16gb*1tb kullanıyorum çoğu oyunda ortalamanın üstü ayarlara hiç oynayamıyorum pubg gibi oyunlarda min grafiklerde oynayabiliyorum tam performans açısından karşılıklarını bilmesemde 5050 böyle ise 5060 daha rahat ettirir 5070 ful grafiklerde oynatır kafasındayım yani

Bilerek öyle bıraktım, ikisinde de DRAMi vs yok zaten 1000TL fazla vermek gereksiz geldi, ama istersen verebilirsin de sana kalmış o kısım.
ddram olayını bilmiyordum şimdi araştırınca anladım onuda eyw cansın.

Son düzenleme:
Geri