OEM Paket Önerisi (Özellestirilebilir)

Ya oyun oynamak amacli istiyor ve 10 sene ugrastirmasin diyor. Adamin harcayacak parasi var ne diyeyim. Benim gibi msi da seviyor. Ben mesela bir liste yaptim şu şekilde:
Ram: Kingston beast RGB 2x32 6000mhz cl30
Board: Msi x870e tomahawk wi fi
Ekran karti: Msi 5080 gaming trio ya da ventus 3x
Kasa: Msi Mag Pano 100r Argb
Sivi Sogutma: Msi Mag pano 100r
İşlemci: 9800x3d ya da 7800x3d
Ssd : kioxia exceria g4 2tb
Psu : msi mag a1000gl

217k tuttu boyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam harikasin. Asagi yukari ayni sistemi toplamisiz. Sadece ssd konusunda ayni fikirde degilim seninle. Ortalama bir model olustu. Sanirim parcalari tek tek toplayacagiz
O mantık o kadar düz işlemiyor bilgisayar piyasasında. Rakamları ve markaları kafaya takmadan ortalama 140-150K ayırsa zaten 5090 hariç en iyi oyun performansını alacağı sistemi kaliteden ödün vermeden kurar. Kaliteden ve performansdan hafif ödün verse 100K ya da çok güzel sistem toplar. Şuan gidip 100K ya orta-üst sistem toplamak yerine 250K ya bunları alması en fazla 8 sene gidecek sistemi 10 seneye çıkarır.

O mantık o kadar düz işlemiyor bilgisayar piyasasında. Rakamları ve markaları kafaya takmadan ortalama 140-150K ayırsa zaten 5090 hariç en iyi oyun performansını alacağı sistemi kaliteden ödün vermeden kurar. Kaliteden ve performansdan hafif ödün verse 100K ya da çok güzel sistem toplar. Şuan gidip 100K ya orta-üst sistem toplamak yerine 250K ya bunları alması en fazla 8 sene gidecek sistemi 10 seneye çıkarır.
Dogru ama tercihleri o yonde

Geri