güle güle kullanın inşallah beyaz anakartlara ve ekran kartlarına indirimPaylaşım için teşekkürler geçen teşhir almıştım vatan bilgisayardan onu iade ettim bunu aldım herkese hayırlı olsun.
![]()
güle güle kullanın inşallah beyaz anakartlara ve ekran kartlarına indirimPaylaşım için teşekkürler geçen teşhir almıştım vatan bilgisayardan onu iade ettim bunu aldım herkese hayırlı olsun.
![]()
Fazlasıyla yeterli o işlemciler sandığınız kadar ısınan vrm isteyen işlemciler değil hazır sistemlerde firmalar berbat anakartlarla sistem kurup gönderiyor. Kimse sorun yaşamıyor.7800/9800x3d icin yeterli midir?
sepete ekledim bittiFazlasıyla yeterli o işlemciler sandığınız kadar ısınan vrm isteyen işlemciler değil hazır sistemlerde firmalar berbat anakartlarla sistem kurup gönderiyor. Kimse sorun yaşamıyor.
Geç kaldınız böyle indirimlerde her zaman önce sipariş verip sonra düşünme araştırma aşamasına girin kargolanana kadar tek tıkla iptal edebilirsiniz çünkü.sepete ekledim bittibenim sepette 8500 oluyor, evet bitmis hayirlisi nasip dun de 5k fiyati vardi almadim once ram almak lazim aslinda vatan yine bi supriz yapsa super olacak
dogru da dün de gördüm 5k fiyatı vardı bana önce ram lazım 10k+ fiyata da ram almak istemiyorumGeç kaldınız böyle indirimlerde her zaman önce sipariş verip sonra düşünme araştırma aşamasına girin kargolanana kadar tek tıkla iptal edebilirsiniz çünkü.
Herseyi sıfırdan topluyorsanız hazır sistem mantıklı eğer sadece DDR5 geçiyorsanız kasa ekran kartı vs varsa rami ikinci elden çözün daha ucuza gelir.dogru da dün de gördüm 5k fiyatı vardı bana önce ram lazım 10k+ fiyata da ram almak istemiyorum
Nebi akgün incelemesinde yeterli dedi7800/9800x3d icin yeterli midir?