Sadece Pokemon İçin Switch Alınır mı

Reaksiyon skoru
27
Selamlar, küçüklükten gelme pokemon hayranlığım var ve çok uzun zamandır canım pokemon oynamak istiyor, minecrafttaki pokemon modlarını oynuyordum ama o da artık sıkmaya başladı, gerçek bir pokemon oyunu oynamak istiyorum ve onlar da sadece nintendoda var. Sırf pokemon oynamak için nintendo switch alınır mı? Aslında hem iyi bi sistemim hem de laptopum var fazlasıyla oyun oynayabilecek platforma sahibim, gereksiz masraf mı olur switch sırf pokemon için? Switch lite nasıldır işimi görür mü kullananlarınız var mı?

Tercihe göre değişir, Nintendo oyunları genel olarak pahalı, kırma mevzusunu bilmiyorum ama emulator konusunda yardımcı olabilirim şuanda bende Pokémon Legends Z A bir de Pokemon mystery dungeon rescue linkleri var kendim animal crossing ve todomachi life oynuyorum 4050 laptopumdan. DM varsa bu siteden atarım.

Selamlar, küçüklükten gelme pokemon hayranlığım var ve çok uzun zamandır canım pokemon oynamak istiyor, minecrafttaki pokemon modlarını oynuyordum ama o da artık sıkmaya başladı, gerçek bir pokemon oyunu oynamak istiyorum ve onlar da sadece nintendoda var. Sırf pokemon oynamak için nintendo switch alınır mı? Aslında hem iyi bi sistemim hem de laptopum var fazlasıyla oyun oynayabilecek platforma sahibim, gereksiz masraf mı olur switch sırf pokemon için? Switch lite nasıldır işimi görür mü kullananlarınız var mı?
Yani Bence bu devirde alınmaz bir oyun minimum ki daha pahalı oluyor nintendo'larda konsollara göre pahalı yok abonelik filanda yok tek oyuna 3 4 bin tl vereceksiniz birde liteda oynayacaksınız bildiğim kadarıyla 30 fps onun yerine pcde olan oyunları var emilatör deneyebilirsiniz onlarda gayet başarılı ama dersen yok ben el konsolunda oyniyacağım daha zevkli olur o zaman mantıklı ben bile arada psp çıkartıp oynuyorum farklı tatlar ama oyunlar bu kadar pahalıyken gerek yok

Emülatörle oynamak daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,454
Üyeler
197,194
Son üye
Klaxxon06
Geri