Yardım Xdrive Anka Koltuğum İleri Geri Gidiyor

mert7171

80+
Reaksiyon skoru
0
Yeni aldım koltuk elime ulaştı fakat bir sorunum var sallanma modu kitliyken koltuk az da olsa ileri geri veya sağa sola oynuyor hafif oyuncu koltuğu olan arkadaşlar normalmidir bu ? Veya aynı modele sahip olanlar cevap verirse sevinirim.

Yeni aldım koltuk elime ulaştı fakat bir sorunum var sallanma modu kitliyken koltuk az da olsa ileri geri veya sağa sola oynuyor hafif oyuncu koltuğu olan arkadaşlar normalmidir bu ? Veya aynı modele sahip olanlar cevap verirse sevinirim.
bendede 15 li plus va neden bilmiyorum ama bendede var bide benimki kendi kendine sola dönüyo

anka modeline sahibim bende de var bu durum

Yenimi aldın hocam azda olsa ileri geri gidiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kitliyken dimi hocam sallanma özelliği
benim 1.5 yıl falan oldu ya benimki zamanla oldu seninki yeniyse sıkıntı olabilir yada düzgün sıkmamışsındır vidalarını vs

benim 1.5 yıl falan oldu ya benimki zamanla oldu seninki yeniyse sıkıntı olabilir yada düzgün sıkmamışsındır vidalarını vs
Bilmiyorum hocam aslında hepsini çok sağlam sıktım internette sorunu yaşayan olmuş ama sanki normal gibide anlam veremedim

Acaba normalmi hocam bende bugün aldım iade etsemmi bilemedim

Bilmiyorum hocam aslında hepsini çok sağlam sıktım internette sorunu yaşayan olmuş ama sanki normal gibide anlam veremedim

Acaba normalmi hocam bende bugün aldım iade etsemmi bilemedim
zamanla illa olucak beni çok rahatsız etmiyo ama seni rahatsoz ediyosa edebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,211
Üyeler
196,916
Son üye
kuWarsy
Geri