Çözüldü✓ Manyetik Klavye Önerisi

xenk2626

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,838
Bütçe
2500
Selamlar şuanda gamepower overlord red switch modelini kullanıyorum zamanında 600tlye almıştım,artık yeni bir klavye arıyorum ve araştırdığım kadarıyla manyetik switchler çok daha iyi halde,aradığım özel şeyler yok sadece hot swap , argb ve %60dan daha büyük olsun yeter.
Fazla para vermek istemiyorum ama dandik bişey olsun istemiyorum.
Mümkünse kablosuz olsun ama çokta önemli değil.
Bütçe olarak 2.5kdan fazla vermek istemiyorum ama çıkabilirim(abartmadan)

Fun60 medellerine bakabilirsin ultrasini kullanmistim memnundum tek kotu tarafi sarj % delik olarak gorunmuyor

Bütçe çıkabilirseniz GameRaider K1 HE.

Çıkamazsanız Howl75 veya Havit KB904L.

Gerçi Howl75 zamlamışlar. Ben de Havit KB904L var, kullandım yani bayağı ama sesli onu belirteyim. Plastik bir kasa ve çok da iyi hissettirmeyen keycapsleri var. Yani Havit biraz sesli kalıyor, Howl75 ile incelemelerine bakın sesine göre ikisinden birini tercih edin. Birbirine yakın ürünler. Gamepower'ın da ürünü var, ama Havit KB904L çok benzediğinden, ben direkt Çinli firmanın ürettiği ürünü öneririm. Gamepower fason üretim yaptırdığından, üretim tarafında başkasının eline bakmasının dezavantajları var.

Son düzenleme:
Bütçe çıkabilirseniz GameRaider K1 HE.

Çıkamazsanız Howl75 veya Havit KB904L.

Gerçi Howl75 zamlamışlar. Ben de Havit KB904L var, kullandım yani bayağı ama sesli onu belirteyim. Plastik bir kasa ve çok da iyi hissettirmeyen keycapsleri var. Yani Havit biraz sesli kalıyor, Howl75 ile incelemelerine bakın sesine göre ikisinden birini tercih edin. Birbirine yakın ürünler. Gamepower'ın da ürünü var, ama Havit KB904L çok benzediğinden, ben direkt Çinli firmanın ürettiği ürünü öneririm. Gamepower fason üretim yaptırdığından, üretim tarafında başkasının eline bakmasının dezavantajları var.
az önce dmden biri 2500e 2.elden gameraider satmaya çalıştı raporlayıp engelledim,havit almıyorum kullandığım her ürün ayrı kalitesiz,ulugames hoşuma gitti

AYRICA ŞİMDİDEN SÖYLEYEYİM WRAİTHDEN ÜRÜN ALMAYIN ALDIRMAYIN

Son fiyatlarına bakmadım ama herhangi bir aula'ya bütçen yetiyorsa düşünmeden alabilirsin. 4 kişi, 4 farklı aula aldık hepimiz çok memnunuz

az önce dmden biri 2500e 2.elden gameraider satmaya çalıştı raporlayıp engelledim,havit almıyorum kullandığım her ürün ayrı kalitesiz,ulugames hoşuma gitti

AYRICA ŞİMDİDEN SÖYLEYEYİM WRAİTHDEN ÜRÜN ALMAYIN ALDIRMAYIN
K1 he üzmez net söyleyeyim. Ayrıca o k1 he satmaya çalışan arkadaş mesajımı okuyorsa o klavyenin satın alınma tarihi ne olursa olsun 2.el gider fiyatı 1.9k-2k dır.

K1 he üzmez net söyleyeyim. Ayrıca o k1 he satmaya çalışan arkadaş mesajımı okuyorsa o klavyenin satın alınma tarihi ne olursa olsun 2.el gider fiyatı 1.9k-2k dır.
engelledim göremez konuyu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son fiyatlarına bakmadım ama herhangi bir aula'ya bütçen yetiyorsa düşünmeden alabilirsin. 4 kişi, 4 farklı aula aldık hepimiz çok memnunuz
yani temu olayı bittiğinden beri pek sıcak bakmıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam en basitinden gamepower he60 nasıl alınabilirmi sadece oyun için

Selamlar şuanda gamepower overlord red switch modelini kullanıyorum zamanında 600tlye almıştım,artık yeni bir klavye arıyorum ve araştırdığım kadarıyla manyetik switchler çok daha iyi halde,aradığım özel şeyler yok sadece hot swap , argb ve %60dan daha büyük olsun yeter.
Fazla para vermek istemiyorum ama dandik bişey olsun istemiyorum.
Mümkünse kablosuz olsun ama çokta önemli değil.
Bütçe olarak 2.5kdan fazla vermek istemiyorum ama çıkabilirim(abartmadan)
howl 75 200 tl arttırabilirsen kullanıyorum güzel klavye memnunum

howl 75 200 tl arttırabilirsen kullanıyorum güzel klavye memnunum
çok premium duruyor hocam listeme ekleyeceğim para mevzusu sorun değil ama gidipte bana sağlayacağı minimal farklar için para vermek istemiyorum

gameraider var elimde sorun varsa sor satarım istersen de çok klavyem var

Geri