Pahalı değil mi?Dostlar acil cevap lazim adam 1 tane getirmis avrupadan 45k fiyati var sizce alinir mi alirken tum herşeyi ne bakacağım merak etmeyin ama bilemedim yinede bi size sorayim dedim
Aşırı pahalı pasaport kayitliysa iyiDostlar acil cevap lazim adam 1 tane getirmis avrupadan 45k fiyati var sizce alinir mi alirken tum herşeyi ne bakacağım merak etmeyin ama bilemedim yinede bi size sorayim dedim
iPhone 17 daha ucuz o nasıl fiyatmış öyleDostlar acil cevap lazim adam 1 tane getirmis avrupadan 45k fiyati var sizce alinir mi alirken tum herşeyi ne bakacağım merak etmeyin ama bilemedim yinede bi size sorayim dedim
o paraya 17 pro satan var reıs 15 pmx en fazla 33 olsunDostlar acil cevap lazim adam 1 tane getirmis avrupadan 45k fiyati var sizce alinir mi alirken tum herşeyi ne bakacağım merak etmeyin ama bilemedim yinede bi size sorayim dedim
hocam o fiyata link varsa alabilir miyimo paraya 17 pro satan var reıs 15 pmx en fazla 33 olsun
düz 17 yd al daha iyi hem kapalı kutu hem 0 olarak alırsın için rahat ederDostlar acil cevap lazim adam 1 tane getirmis avrupadan 45k fiyati var sizce alinir mi alirken tum herşeyi ne bakacağım merak etmeyin ama bilemedim yinede bi size sorayim dedim
Hocam 45-50k bütçem var bu fiyata çift sim ne alabilirim ve mağaza öneriniz varmı (yd olucak)yd olmasina ragmen pahali gibi o fiyatlara 17 pro getirtiyoruz sim farki vardir illa
Yer neresi hocamo paraya 17 pro satan var reıs 15 pmx en fazla 33 olsun
Hocam ben ikinci el 3 aylık 17 pro yd 49a aldım daha 1 ay önceHocam 45-50k bütçem var bu fiyata çift sim ne alabilirim ve mağaza öneriniz varmı (yd olucak)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yer neresi hocam