2. El Rtx4080 37k Verilir mi?

Reaksiyon skoru
6
Eğer ki alacak olursam elden test ederek alacağım ancak bu fiyata değer mi emin değilim. Bir de 2. el ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim mutlaka kontrol et dediğiniz şeyler nelerdir?

Şimdiden teşekkürler.

Oyun için mi kullanılacak hocam ?

Bilgisayar mühendisliği okuyorum ilerde AI projelerinde de kullanma niyetim var fakat şu an için birinci önceliğim oyun olacak
Sıfır 9070XT de alınabilir diyecektim ama Ai işlerinde Nvidia kıyasla ne kadar geride onu bilmiyorum o yüzden yorum yapamam.
Oyunlarda 5070Ti dengi bir kart 4080, mantıklı olabilir. Öte yandan 39-40K civarına ikinci el 5070Ti'da bulunabiliyor, bu kartların hangisi daha çok işinize yarayacaksa ona yönelmenizi tavsiye ederim. Sadece oyun için olsa 9070XT alırdım ama Nvidia alınacaksa 5000 serisi almaya çalışırdım teknolojileri yüzünden.

4-5 daha verilip 5070 Ti alınmalı, yapay zeka tarafında performans farkı fazla.

Sıfır 9070XT de alınabilir diyecektim ama Ai işlerinde Nvidia kıyasla ne kadar geride onu bilmiyorum o yüzden yorum yapamam.
Oyunlarda 5070Ti dengi bir kart 4080, mantıklı olabilir. Öte yandan 39-40K civarına ikinci el 5070Ti'da bulunabiliyor, bu kartların hangisi daha çok işinize yarayacaksa ona yönelmenizi tavsiye ederim. Sadece oyun için olsa 9070XT alırdım ama Nvidia alınacaksa 5000 serisi almaya çalışırdım teknolojileri yüzünden.
AMD direkt kullanılmayacak düzeyde Ai konusunda. Cuda çok önemli o tarafta, AMD nin Cudaya çıkardığı alternatif de çok az destek alıyor.

Ben de 5070Ti öneririm şahsen, saf güçte çok fark olmasa da teknolojik olarak baya fark var arada ve çok fiyat farkı yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,344
Üyeler
196,938
Son üye
famen
Geri