Arkadaşlar Sizce Pcyi Nasıl Yükseltebilirim Ne Yapmam Mantıklı Olur

MachiNe67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
147
Bütçe
20000
rx7600 ryzen 7 5700x 16gb 3600mhz ram asus prime a520-r anakart var

Sistem satıp mı geçeceksin yoksa bileşen yükseltmesi mi planlıyorsun?

Ekran kartını satarsan 9070xt ye kadar yolu var hocam, ben olsam dengeli ilerlerim psu masrafın da olacaksa. Mesela 9070 düz modeli ikinci elden 25 civarına tertemiz çözersin. Psu ve ram ekler yoluna bakarsın. Yaptığın işe göre de değişir tabii. Monitör masrafın vs de çıkabilir. Neden yükseltmek istiyorsun?

Ekran kartını satarsan 9070xt ye kadar yolu var hocam, ben olsam dengeli ilerlerim psu masrafın da olacaksa. Mesela 9070 düz modeli ikinci elden 25 civarına tertemiz çözersin. Psu ve ram ekler yoluna bakarsın. Yaptığın işe göre de değişir tabii. Monitör masrafın vs de çıkabilir. Neden yükseltmek istiyorsun?
hocam bazı oyunlarda sorun yasiyorum ondan dolayi yükseltmek istiyorum genelde hikayeli oyun ve lol oynuyorum 9060xt dusunuyordum aslında ama ucuza 9070 bulsam dedigin gibi daha iiyi olur

hocam bazı oyunlarda sorun yasiyorum ondan dolayi yükseltmek istiyorum genelde hikayeli oyun ve lol oynuyorum 9060xt dusunuyordum aslında ama ucuza 9070 bulsam dedigin gibi daha iiyi olur
Birkaç bin lira ayırıp anakartı da B550 yap o anakart başına bela olur.

Bence önceliğin
Ram upgrade olmalı hocam dual channel değilse duale dönmek tam stabilitesi sağlamak sorunlarını ve akıcılığını olumlu etkiler

Bu bütçeye 7700xt ve 32 GB RAM yapılabilir memnun eder.

Geri