Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

bilgim yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu haftanın happy hour ürünleri
Reis fuxi 3 ü almayı düşünüyorum da takip ediyorsan genelde kaça düşüyor?

Nasıl yav fiyatlar o kadar düşük değil ki o kadar hızlı mı bitiyor
direk sepete eklesek f5 atsak fiyatlar güncelleniyormu yoksa illa tekrar sepete eklemek mi gerekiyor acaba

reis bakma ucuz itemler hızlı bitiyor elim terliyor hep o skatezi alayımda yanına o 40 lıklardanda alim dedim her türlü kargo geçiyor zaten ondan 3ünüde alim dedim

Hocam peki ürünün kalitesi hakkında bilginiz var mı ps4 işele kullanmayı düşünüyorum.
ne desem yalan olur çok bilgim yok ama bi kaç şikayet görmüştüm buralarda

1.100 e felan düşer stok da hemen bitmez saatlerce kalır , kaliteli kablolu kulaklık kullandıysan sesi çok kötü gelir haberiniz olsun ses çok zor kasılıyor . Benim dolabımda duruyor şuan kullanmıyorum.

1.100 e felan düşer stok da hemen bitmez saatlerce kalır , kaliteli kablolu kulaklık kullandıysan sesi çok kötü gelir haberiniz olsun ses çok zor kasılıyor . Benim dolabımda duruyor şuan kullanmıyorum.
Hmm usta 1-1.5 liraya başka kablosuz oyuncu kulaklığı pek yok sanırım maalesef buna el mecburum.

yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. ben memnunum kulaklıktan çok aşırı beklentim olmadan aldım trimode bağlantı avantajı için aldım. kafada hafif duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,895
Üyeler
196,844
Son üye
caner1983
Geri