Öneri Xrades Xr75 Ice Pro Klavye Alınır mı ?

Zayrenn

80+
Reaksiyon skoru
39
klavye aramaktan artık bakmadık site bırakmadım bu fiyat bandında alınabilecek en güzel klavyeye benziyor kullanan varsa deneyimlerini aktarabilirmi ?

akko fun60 kullanıyorum 6 aydır tuş eksikliğiyle olan sıkıntılara 1-2 ay içinde alışıp adapte olunuyor. Belki değerlendirirsin.

akko fun60 kullanıyorum 6 aydır tuş eksikliğiyle olan sıkıntılara 1-2 ay içinde alışıp adapte olunuyor. Belki değerlendirirsin.
Hali hazırda t60 kullanıyorum ama artık 2 seneyi falan devirdi ve bazı tuşları iyice bastırmadan basmamaya başladı %60 klavyeye alışığım ama 75 olursa tadından yenmez bide mümkünse bi 3-4 sene daha götürsün beni

monsgeekten yana sıkıntı çıkacağını sanmıyorum hocam. uzun zaman önce aldığım mekanik hisli logitech g213 10 seneyi devirdi hala canavar gibi duruyor kenarda. manyetik klavyelerde sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. açıkçası çok pahalı da değiller bu devirde. Nerdeyse g213 ile aynı fiyatta.

monsgeekten yana sıkıntı çıkacağını sanmıyorum hocam. uzun zaman önce aldığım mekanik hisli logitech g213 10 seneyi devirdi hala canavar gibi duruyor kenarda. manyetik klavyelerde sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. açıkçası çok pahalı da değiller bu devirde. Nerdeyse g213 ile aynı fiyatta.
bahsettiğiniz klavye bu mudur ?

evet hocam. https://www.akakce.com/klavye/en-uc...osuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1009066569.html bendeki model de bu oluyor tam olarak. aralık sonunda 2.100-2200 gibi bir civara aldım
akko markasasına bakarken bişey farkettim
1780426482384.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,041
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri