🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

ATK Mercury tasarımına benziyor. Maalesef hatalı tercih yapmışlar. Üst kısmının çatlama sorunları bol yaşanacaktır. Logonun fontu da ATK benziyor, ortak üretim de olabilir. Ama karalamak için demiyorum, kulaklıkta tasarım bence çok önemli bir şey. Ben ATK Mercury aldıktan 1 ay sonra üstü çatladı, bunun çatlama ihtimali de var ve hadi çatlamasın diyelim ağırlığındna dolayı omurgaları kırılıyor. Kablosuz kulaklıklarda Razer, HyperX falan bazı tasarımları daha iyi. Keza Çinli firmalardaki Mchose, ATK N9 falan da tasarım olarak iyi.
2.5-3k arasında ne önerirsin kral sen bilgili bi arkadaşa benziyorsun.Bunu sipariş edecektim ama kararsız kaldım şuan fuxi h7 kullanıyorum sağ -sol menteşeden birer ay farkla kırıldı bantlı şekilde kullanıyorum çalışıyor hâlâ ama sesi rekabetçi oyunlarda tatmin etmiyor gibi

örnek model verir misin f/p
Pardon dostum uyuyordum. Tabiiki verebilirim. 3000 TL'nin altında Simgot EW200 2000'in altında Tangzu Wan Er II öneririm. Oyun için biçilmiş kaftan istiyorsan Simgot daha uygun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ne kullanıyorsun reis
Simgot EW300 + Jcally Jm6 Pro

Önerin var mı kankam 3900TL'ye Mchose x9 almayı düşünüyordum da IEM sence daha mı iyi olur genel kullanım için ?
Genel kullanım için bilemem ama ben oyun ve müzik için Simgot EW300 kullanıyorum daha iyi bir şey kullanmadim. AirPods 3'den iyi sesi. Simgot EW200 alabilirsin sende

yok ya eğer fps oynuyorsan iyi olabilir 3900 e eğer amacın oyun müzik gibi şeylerse x9 daha mantıklı
Yanlış bilgi. Her kullanım senaryosunda iemler daha iyi. Özellikle 100 dolar altı kulaklıklarda kulaküstü modeller iemlere kıyasla sınıfta kalıyor. Oyun, müzik, film vs için iem alınır. Türkiye piyasasında 10k aşağasındaki kulaküstü seçenekler mantıklı değil (kablosuz şartı yoksa).

Yanlış bilgi. Her kullanım senaryosunda iemler daha iyi. Özellikle 100 dolar altı kulaklıklarda kulaküstü modeller iemlere kıyasla sınıfta kalıyor. Oyun, müzik, film vs için iem alınır. Türkiye piyasasında 10k aşağasındaki kulaküstü seçenekler mantıklı değil (kablosuz şartı yoksa).
Cloud 3s ten daha iyi ses kasabileceğin bir iem kulaklık tavsiyesi verebilir misin,

2.5-3k arasında ne önerirsin kral sen bilgili bi arkadaşa benziyorsun.Bunu sipariş edecektim ama kararsız kaldım şuan fuxi h7 kullanıyorum sağ -sol menteşeden birer ay farkla kırıldı bantlı şekilde kullanıyorum çalışıyor hâlâ ama sesi rekabetçi oyunlarda tatmin etmiyor gibi
Genel olarak firmaların arsızlığından Mchose vb. çoğu zam yedi. Açıkçası bu fiyata kablosuz alınabilecek kulaklık bırakmadılar. Ama kablolu olur diyorsan önerilerim var.

Kablosuz olarak bence fiyatını etmiyor ama şu var. Bundan 1-2 hafta önce ₺2500 falandı.

Daha ucuza H2002BG var. Ama üst kısmı baskı yapıyor, kumaş ped olması yaz için avantajlı.

Kablolu olarak da şu ürünlere bakılabilir.

Veya yeni bir konu açıp ₺3000 civarına IEM önerisi alabilirsin. Kulakiçi okey olursan yazın hem terletmez, hem kafana baskı ve iz yapmaz hem de ses ve müzik kalitesinde ₺0-10.000 arası satılan sözde oyuncu kulaklıklarından çok daha iyi deneyim alırsın. IEM konusunda çok bilgili değilim, o yüzden ayrı konu açın. Hatta mesajı yazdıktan sonra üste biraz baktım, Overall öneri yazmış o gayet anlıyor. Tavsiyelerine uyup Simgot EW200 falan alabilirsin.

Neden boykottu?
neden boykot olduğunu söylemiş ya adam cümlenin devamında :D

benim de iademi geri almışlardı ama burada çok sayıda şikayet başlığı gördüm. sen çatırt çuturt alıyorsun diye diğer mağdur insanları görmezden gelemezsin.
işte olması gereken bakış açısı budur adamsın üstteki arkadaşları asla anlayamıyorum hayat senin etrafında dönmüyor ki senin yaşadıklarınla genel bir kanıya varasın

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Geri