thepublicman
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,680
Hiç anlamıyorum sebillerden ama akakçeye göre iyi indirim diye paylaştım yüksek ihtimal abartı fiyatıdır oNormalde cidden 25k mı?
orada da düştü fiyatı bence sen araştırıp yorum atKonu açmak için paylaşım yapmayın rica ediyorum ya. Ürünün kendi sitesinde fiyatı 7.799 TL. Kontrol etmeden neyini fırsat diye paylaşıyorsunuz acaba?
Vestel SP 200 Su Sebili | Vestel
Vestel Sp 200 Su Sebili fiyatını ve ürün özellikleri incelemek için hemen tıklayın, en yeni fırsatları kaçırmayın!www.vestel.com.tr
Bu ürünlerin fiyatları bu zaten, bence çok biliyormuş gibi boş yorum ve paylaşım yapma.orada da düştü fiyatı bence sen araştırıp yorum at
Sebilcimiyiz. Zaman çalma @ugrcngnyBu ürünlerin fiyatları bu zaten, bence çok biliyormuş gibi boş yorum ve paylaşım yapma.
A101 den 2.399 da kiwi almıştım 3 yıl önce sadece sıcak su modu bozuldu soğuk su hala çalışıyor bozulma sebebş muhtemelen karbonatla temizlediğimden diye düşünüyorum , model : Kiwi KWP-8553 Siyah Su SebiliKonu açmak için paylaşım yapmayın rica ediyorum ya. Ürünün kendi sitesinde fiyatı 7.799 TL. Kontrol etmeden neyini fırsat diye paylaşıyorsunuz acaba?
Vestel SP 200 Su Sebili | Vestel
Vestel Sp 200 Su Sebili fiyatını ve ürün özellikleri incelemek için hemen tıklayın, en yeni fırsatları kaçırmayın!www.vestel.com.tr
Şuan alınabiliyor.Stoğa gelince haber verilsin alırız