🔥İndirim Asus Tuf B850m Plus Wıfı 9.155 TL (9.799 TL Olarak Stoklar Güncellendi)

Sadece asrockta diye duymuştum yanma olayını diğer markalarda da mı olmuş.
en çok asrockta yaşanmış arkadaşın dediği gibi %70 olsun asus da %15 gibi bir sayıyla ikinci sırada, redditte de direkt bu anakart ile açılmış çok başlık var “another dead 9800x3d on asus b850m plus…” gibi. üzerinden zaman geçtiği için yaşanan olay sayısında azalma var ama asus da amd de kesin çözdük demedi henüz maalesef.

en çok asrockta yaşanmış arkadaşın dediği gibi %70 olsun asus da %15 gibi bir sayıyla ikinci sırada, redditte de direkt bu anakart ile açılmış çok başlık var “another dead 9800x3d on asus b850m plus…” gibi. üzerinden zaman geçtiği için yaşanan olay sayısında azalma var ama asus da amd de kesin çözdük demedi henüz maalesef.
Güncel olarak hala redditte konu açılıyormu bilmiyorum ama eğer hala problem devam ediyorsa bile yine de msi değil gigabyte tarafına yönelirdim. Daha doğrusu MSI adlı markanın hiçbir ürününü zerre kadar beğenmiyorum. Giriş seviye ekran kartları piyasadaki en dandik soğutmaya sahip kartlar anakartlarında boot problemleri güç kaynaklarında çok fazla cw şikayeti bir şeyi düzgün yapamıyorlar. İşin kötüsü MSI diye millet iyidir diyip alıyor en çok ona üzülüyorum. Gidip backplate'i plastik olan ekran kartına sırf MSI iyidir diye 55k veren insanlar var.

Güncel olarak hala redditte konu açılıyormu bilmiyorum ama eğer hala problem devam ediyorsa bile yine de msi değil gigabyte tarafına yönelirdim. Daha doğrusu MSI adlı markanın hiçbir ürününü zerre kadar beğenmiyorum. Giriş seviye ekran kartları piyasadaki en dandik soğutmaya sahip kartlar anakartlarında boot problemleri güç kaynaklarında çok fazla cw şikayeti bir şeyi düzgün yapamıyorlar. İşin kötüsü MSI diye millet iyidir diyip alıyor en çok ona üzülüyorum. Gidip backplate'i plastik olan ekran kartına sırf MSI iyidir diye 55k veren insanlar var.
kardeşim ile aynı kasayı topluyoruz(9800x3d alacak) o gigabyte aorus elite e yöneldi ben bu kartı çok beğendiğim için fiyatı görünce dayanamadım, bir de böyle bir sorunun sonsuza kadar devam edeceğini sanmıyorum ya elbet çözülecektir. kartlarda fiziksel bir sorun olduğu da düşünülmüyordu. onu da geçtim 7800x3d aldım zaten bu düşündüğüm şey yıllar sonraki olası yükseltme için. o zamana kadar sorunsuz kullanırım inşallah bu ikisini

Bende aynısını kullanıyorum. 2025 Ağustos'undan beri kullanıyorum. Sadece wifi ile kullandım ve kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım ve memnunum. Bunu söyledim çünkü yorumlarda wifi ile sorun yaşadığını söyleyen birini gördüm. Aldığımda 10200 falandı sanırım. Şuan güzel fiyat.

çok iyi fiyatmis sabah 5te gördüm bitmisti, wifi7 olani aldım 10.399 iade edip bunu alırdım

Bu anakartın MSRP'si 220$ olarak çıkmış şuan MSRP den bile düşük fiyatta. 2025 Yılının 7.ayında 2 günlüğüne 8600 lira seviyelerine düşmüş onu saymazsanız son 1 yılın en düşük fiyatı. Üst segment m-ATX arayanlar kesinlikle kaçırmasın çöksün direk.

Tık hızı kuponu kullanın 400 TL : https://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim
Faz: 2x7+2+1 80a DrMOS
SSD: 1 Gen 5 - 2 Gen 4
USB Girişleri: 11 Type A - 1 Type C
Ses kodeği: ALC1220P

LİNK: https://www.n11.com/urun/asus-tuf-g...8_1drl9spo_1z6774wp&adj_campaign=Akakce_Genel
18 gün önce 9550 liraya almıştım 400 lira daha düşmüş. 9 binlira bandında en fiyat-performans b850 mAtx anakart bence.

Sadece x3d'lerde mi yaşanmış peki, 8600G için bi abimize piyasada nadir 4k 120hz desteği olan Asrock B850M Steel Legend Wi-Fi almak durumunda kaldık geçen gün.

Sadece x3d'lerde mi yaşanmış peki, 8600G için bi abimize piyasada nadir 4k 120hz desteği olan Asrock B850M Steel Legend Wi-Fi almak durumunda kaldık geçen gün.
evet sorun 9000 serisi x3d işlemciler ile anakart üreticileri arasındaki uyuşmazlıktan kaynaklanıyor fakat tam olarak kök neden hala bulunamadı.
7000 x3d'ler ilk çıktığında da yine üreticiler ile voltaj konusunda bir uyuşmazlık olmuş(3d-v cache'ler voltaj konusunda daha hassasmış), zaman içerisinde sorun tespit edilip yeni bios güncellemeleriyle daha katı voltaj kilitleri konmuş ve zamanla bu mesele kapanmış okuduklarıma göre.
o zamanlar hata edip lga1700 intel sistem kurmuştum o yüzden bu meseleleri yeni öğreniyorum :pikacu:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,862
Son üye
mercedesmandalina
Geri