Bu Fiyattan Bu Bilgisayar Alınır mı?

Keremg

80+
Reaksiyon skoru
68
Arkadaşlar bana fiyatı uygun gibi geldi tek tek toplayinca 70bin tl gibi bir rakam çıkıyor. Bu fiyata 32 Gb ram 1 Tb ssd li sistem imkansız bulunmuyor ayrica 9 taksit olması da iyi gibi geldi siz ne dusunuyorsunuz.

9 taksit dışında avantajı yok. Bu kadar para verip masanın altına ürün atmam ben. Şahsen benim fikrim kalitesiz ve görsellikten uzak kasa alacağıma sabreder iyisini alırım. Ama taksite bişey demiyorum.

9 taksit dışında avantajı yok. Bu kadar para verip masanın altına ürün atmam ben. Şahsen benim fikrim kalitesiz ve görsellikten uzak kasa alacağıma sabreder iyisini alırım. Ama taksite bişey demiyorum.
Bu fiyatta 32 gb ram 1 tb ssd b850 pro anakart 9060xt 16gb lı bir muadil bulamadım siz buldunuz mu varsa atın onu alayım

Bu fiyatta 32 gb ram 1 tb ssd b850 pro anakart 9060xt 16gb lı bir muadil bulamadım siz buldunuz mu varsa atın onu alayım
Sıfır da istersen kendin tektek indirimden ve sarısitede kapalı kutu bulursun. Kalan 6 liraya da 2k ktc monitör alırsın bu sistemden. 9 taksitsiz!!

Sıfır da istersen kendin tektek indirimden ve sarısitede kapalı kutu bulursun. Kalan 6 liraya da 2k ktc monitör alırsın bu sistemden. 9 taksitsiz!!
Ben diyom armut sen diyon palamut. Sıfır bilgisayarla 9 taksit le - ikinci el peşin alabilecegin sistemi karsilastiriyon.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Senin dediğin şeyin niye yapayım mesela bana ne artısı olacak ? Oyunlarda +50 fps mi vercek senin gonderdigin sistem

Arkadaşlar bana fiyatı uygun gibi geldi tek tek toplayinca 70bin tl gibi bir rakam çıkıyor. Bu fiyata 32 Gb ram 1 Tb ssd li sistem imkansız bulunmuyor ayrica 9 taksit olması da iyi gibi geldi siz ne dusunuyorsunuz.
Bu fiyat bandında bu parçaları sunan başka bir sistem yok, alınır.

9 taksit olması avantaj alınabilir eğer taksitli almayı düşünüyosan

Ram in cl ve mhz değerlerine ulaşmak gerek tutupta 4800 mhz Ram koymuşlarsa deymez

Hayır neyin Acelesi ne ediyorsunuz anlamadım zaten pik dönemdeyiz. Dün 56 veremeyen adam Bugün de 56 veremez. Kendinizi buna zorlamak yerine başka işler yapın. 9 taksit kovalayan adamın böyle bilgisayarla işi var mı? Ben size söyleyeyim boşuna hayal peşinde koşuyorsunuz. Oynayacağınız oyun LOL valorant CS olacak satın almak istediğiniz oyunlar 3000 liradan başlayacak. Indirim kovalaya kovalaya topladığınız Steam hesaplarınızdaki oyunlar dışında oyununuz olmayacak. Kendiniz yukarıya atmak isterken asıl aşağı çekiyorsunuz. Sonra sarı sitede, 55'e aldığınız bilgisayarı 70'e satmaya çalışacaksınız. Birebir forumdan Kurduğum en az 10 tane sistem var 10'unda da sekmedi aynı şeyi yaşadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Parça değiştirmek için para harcadığınızda anlayacaksınız sözlerimi, pc boş yatınca anlayacaksınız.

Ekler

• 1000098199.webp
    1000098199.webp
    159.8 KB · Hit: 11
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,907
Üyeler
196,848
Son üye