Amazon Depodan Aldığım Ürün Hasarlı Çıktı !!!

Yamukluğu uzun süre bakınca anlayabildim. Ben olsam uğraşmazdım ya diğer kendim çeker meker bir şekilde düzeltirdim, sonuçta vuruk sonucu tek bir köşeden olmuş bir yamukluk. Yüksek ihtimalle güzelce çekilse eski halini alır. Tabi sen böyle yapmak zorunda değilsin, sana göre iade etmek daha mantıklı olabilir.
Hocam hiç riske girmeye gerek yok iade talebi başlattım kafamda tek soru işareti ürünün parası bana geri gelir mi bilmiyorum

Hocam hiç riske girmeye gerek yok iade talebi başlattım kafamda tek soru işareti ürünün parası bana geri gelir mi bilmiyorum
Satıcı Amazon olduğu için kesinlikle gelir. Kasada hiçbir sorun olmasaydı bile keyfinden geri yollasan gelir.

Hem yamuk hem değil gibi bu ne böyle
Hocam ürünü ilk açtığımda zaten anlayamadım kasanın arkasına bir baktım kasanın panel içeriye çökmüş vaziyette ve yandaki camdan uzak bir vaziyette arası açılmış yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı Amazon olduğu için kesinlikle gelir. Kasada hiçbir sorun olmasaydı bile keyfinden geri yollasan gelir.
Hocam Gamingen tr den sıvı soğutma aldım mesela hepsijet kargosu ile anlaşmışlar sıfır hasarlı geldi ekran kartı da onun yanında geldi onda da sıfır hasar ben bir daha amazondan alışveriş yapmam gibi anakart ve kasa konusunda beni çok mağdur ettiler

Kasanın üretimi böyle olsa yadırgamazdım
Kanka en başta kutuyu açtığında anlayamıyorsun detaylı her yerine bir bakayım sağlam mı diye bir baktım kasanın arka kısmına içine çökmüş olduğunu fark ettim onu da kasanın yan kısmına baktığım zaman fark ettim camdan ayrılmış bir şekilde arka kısmı kasanın şuan kutuda duruyor yarın kurye yollayacaklar onunla iadeye gidecekte iade inşallah olur amazon depodan almıştım zaten ürünü büyük ihtimalle bunu birisine daha yollamışlar o da iade etti heralde tekrar aynı ürünü bana yolladılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,041
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri