Yardım Lian Li Vision Compact Vs Asus Tuf Gaming Gt 502 Horizon

Expp33

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
9500
Beyler bu iki kasa arasında kaldım bileşenlerim 9070xt 9800x3d asus prime lc360 aıo lian li cl wireless 3lü fan. bu iki kasa arasında kaldım asusta 4 fan ile beraber geliyo olması fiyat olarak daha iyi oluyor ama hangi kasa hangi konularda daha iyi ve hangisini almalıyım yardımcı olur musunuz

Beyler bu iki kasa arasında kaldım bileşenlerim 9070xt 9800x3d asus prime lc360 aıo lian li cl wireless 3lü fan. bu iki kasa arasında kaldım asusta 4 fan ile beraber geliyo olması fiyat olarak daha iyi oluyor ama hangi kasa hangi konularda daha iyi ve hangisini almalıyım yardımcı olur musunuz
Iki kasa da güzel. Vision compact in ustune cam taktığın zaman tam akvaryum gibi oluyor. Bir de Lian li yada thermalright in lcd ekranlarini kasa icine koyma şansın oluyor.
Tamamen zevk meselesi

Öncelikle bu Asus'un gt model kasalarından uzak durun. Bunlar ergonomi düşmanı kasalardır. Gt502 birde bunun kardeşi Gt302 var evlere şenlik. Asus'un matx kasaları ve ProArt kasaları güzeldir. Bu ikili arasında hem ergonomi hem görsellik açısından vision compact ağır galip gelir. Vision compactla ilgili öğrenmek istediğiniz şey olursa sorabilirsiniz.

Gt502 ile ilgili bazı abzürt tasarımlar ne diye merak ederseniz alttaki videoyu izleyebilirsiniz.

Hocam çok büyük kasalar bence. Ben ikisini de beğenmiyorum açıkçası ama ikisi arasında bence her türlü lian li vision compact daha iyidir diye düşünüyorum. Fan olarak thermalrightın uygun fiyatlı fanları var onları tercih edebilirsiniz.

Öncelikle bu Asus'un gt model kasalarından uzak durun. Bunlar ergonomi düşmanı kasalardır. Gt502 birde bunun kardeşi Gt302 var evlere şenlik. Asus'un matx kasaları ve ProArt kasaları güzeldir. Bu ikili arasında hem ergonomi hem görsellik açısından vision compact ağır galip gelir. Vision compactla ilgili öğrenmek istediğiniz şey olursa sorabilirsiniz.

Gt502 ile ilgili bazı abzürt tasarımlar ne diye merak ederseniz alttaki videoyu izleyebilirsiniz.

anakart b850 tomahawk max wifi almayı düşünüyorum veya biraz daha çıkabilirsem ve indirim falan bulursam x870 aorus elite düşünüyorum bu anakartlarda bu videodaki gibi sorunlar yaşar mıyım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anakart b850 tomahawk max wifi almayı düşünüyorum veya biraz daha çıkabilirsem ve indirim falan bulursam x870 aorus elite düşünüyorum bu anakartlarda bu videodaki gibi sorunlar yaşar mıyım
870E yazıcaktım

teşekkürler

Son düzenleme:
hocam gt502 horizon sipaişimi iptal etmeli miyim sizce bu tarz sorunlar yaşar mıyım 3lü aşşağıda lian li fanım var 4 de asustan gelenleri kullanırım diye düşündüm aio da asus olunca çünkü hepsini lian li alsam (vision compact boş geldiği için) pahalı olacaktı onu da farklı alsam da kötü olur diye düşündüm her taraf farklı marka o yüzden gt502 horizonu sipariş vermiştim bu videodaki sorunları yaşar mıyım bu anakartla harbiden o kdar fark var mı
Vision Compact'ın en büyük eksisi fanı olmaması zaten. Bunun dışında videodaki ergonomik sorunların hiçbiri yok vision compactta. Ha bu ergonomik sorunlar kasayı işlevsiz hale getirmiyor sadece daha konforsuz hale getiriyor. Bu fiyatı verdiğinizde daha konforlu kasa almak istersiniz. Olay bu yani.

Gt502 yi kullanamazsınız diye bir durum yok zaten. Sistemi her türlü kurarsınız. Hayırlı olsun kasanız şimdiden.

Geri