🔥İndirim Asus Proart Pf120 Pwm Beyaz 120mm Kasa Fanı - 1.299 TL

Bu fan dümdüz daha iyi değilmi ondan?

RGB olanı bile daha ucuz asustan.

Bu daha iyi değil. Arctic p12 fanlar normal devirler sayılabilecek 1200 - 1300 rpm ve sonrasında aşırı sesli çalışıyordu. Zamanında fan ihtiyacım oldu. Önerilen bu fanları araştırdığımda benlik olmadığına karar verdim. Çünkü arctic fanlar performans ve fiyat olarak iyi gözükse de ses bakımından hiç insaflı gözükmüyordu. Verdiğim linkteki video'ya bakın. Dakika 4:48 ve sonrası.

Konusunu açtığım bu asus proart fanlar hakkında ise pek bilgim yok. Araştırmadım da. Sadece piyasa fiyatı altında görünce paylaşmak istedim.

Bu daha iyi değil. Arctic p12 fanlar normal devirler sayılabilecek 1200 - 1300 rpm ve sonrasında aşırı sesli çalışıyordu. Zamanında fan ihtiyacım oldu. Önerilen bu fanları araştırdığımda benlik olmadığına karar verdim. Çünkü arctic fanlar performans ve fiyat olarak iyi gözükse de ses bakımından hiç insaflı gözükmüyordu. Verdiğim linkteki video'ya bakın. Dakika 4:48 ve sonrası.

Konusunu açtığım bu asus proart fanlar hakkında ise pek bilgim yok. Araştırmadım da. Sadece piyasa fiyatı altında görünce paylaşmak istedim.
Noctua da dahil 1400-1500rpm de sessiz çalışan fan yok dostum, şuan ki teknoloji buna müsaade etmiyor.

1 kasa fanına 1300tl para mı verilir

@itopya.com gör gör. İnsanlar 1.300 TL bile veremiyorlar. Şunu 50 stok 500 TL falan yapıverin.

Noctua da dahil 1400-1500rpm de sessiz çalışan fan yok dostum, şuan ki teknoloji buna müsaade etmiyor.

Kral, karşılaştırma videosunu da attım ya. Ses var ses var. Birinin sesi rahatsız etmezken düşük dba'larda çalışırken diğerinin sesi insanı kulaklıksız şekilde pc başında duramayacak hale getirebiliyor. Sistem boştayken değil tabi. Bir oyun oynuyorsun. Kulaklık yok. Arkada bu ses. 😣

Biz bunlardan devam :D 2 senede bir yağlarım, devam.
1780517075469.webp

Geri