RTX 5060tı 16gb Vs RX 9060 XT

poputei11

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar hangi ekran kartı oyun için daha mantıklıdır? İşlemci 7800x3d olcak. İki ekran kartının oyun videolarını izledim 5060ti ya eşit ya daha fazla FPS veriyor ama 9060 xt bizim ülkemizde daha ucuz. Hangisi daha mantıklı olur hem fiyat hem performans kıyaslandığında?

Arkadaşlar hangi ekran kartı oyun için daha mantıklıdır? İşlemci 7800x3d olcak. İki ekran kartının oyun videolarını izledim 5060ti ya eşit ya daha fazla FPS veriyor ama 9060 xt bizim ülkemizde daha ucuz. Hangisi daha mantıklı olur hem fiyat hem performans kıyaslandığında?
türkiye şartlarında bence fiyat farkı senin alıcagın 3 5 ekstra fpsten daha onemli bu karsılastırma icin

messi daha iyi ama 9060xt daha mantıklı

Hocam indirimde 9060xt yi 19 küsüre almıştım bundan önce 4060 kullanıyordum memnumum fp

arada 6 bin lira fark var bence 9060xt daha mantikli

Ben 2 ay evvel bu ikilemde kalmıştım 9060xt 16gb aldım ve pişman değilim. Şimdiye kadar sıkıntı çıkartmadı. Aradaki fark yüksekti, üstüne birkaç bin lira koyup kendime 2tb nvme almıştım. Dandik bir sata ssd kullanıyordum..

Yani demem o ki aradaki farkla başka upgrade'ler yapılabilir sistemde eğer ihtiyaç varsa.

Oyun oynayacaksan 9060xt al ama 16gb versiyonunu al 2. elde 8gb versiyonları satılabiliyor nadir de olsa

7800x3d için 9070xt öneririm bütçe varsa
Rust oynayacağım dostum ekran kartımın çok da yüksek bir model olmasına gerek yok. Bütçe olsa şüphesiz alırım da zaten işlemci bazlı oyun oynayacağım için cebi fazla zorlamaya gerek yok.

Rust oynayacağım dostum ekran kartımın çok da yüksek bir model olmasına gerek yok. Bütçe olsa şüphesiz alırım da zaten işlemci bazlı oyun oynayacağım için cebi fazla zorlamaya gerek yok.
9060xt çok daha fiyat performans bir seçim olacaktır

Ayrica işlemci 7800x3d olacak demişsiniz

Buradan da halihazırda bir sistem yerine tek tek topluyorsunuz gibi geldi bana yanılmıyorsam duzeltirsiniz

Durum böyle ise
Kampanyalardan veya gaming gecesinden 7800x3d 9060xt hazır sistemi tek tek toplamaya göre daha uyguna getirme ihtimalinin var

5060ti 16gb modeli daha iyi daha güçlü ama hiçbir şekilde fiyatını haketmiyor. karşısındaki 9060xt 16gb modeli fiyatına göre üüğğğf dedirtiyor. çökme problemi falan filan zart zurt diyenlere kanma. kullanmayı sürücü kurmayı sürücüyü güncel tutmayı bile beceremeyenler bunu diyor çoğunlukta. baya uzun süredir 9060xt 16gb modelini deneyimliyorum 1080P'de de 2K'da fiyatına göre mis mis

Geri