sadicemirhn
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
- Konu Sahibi Konu Sahibi
5000 civarı max, şu an kullandığımı iade alır lar mı ?Bütçe?
5000 civarı max, şu an kullandığımı iade alır lar mı ?Bütçe?
Değişim derler muhtemelen. sen iade istediğini söyle.5000 civarı max, şu an kullandığımı iade alır lar mı ?
Peki o bütçede neleri tercih edebilirim önerin varmı hocam
Bunu zorlayabilirim benimde çok sevdiğim soğutucuyda aslında şuankini almadan önce bunu alacaktım para çıkışmadı bu pro serisinde ne gibi farklar varBunu alabilirsin.![]()
Enermax LIQMAXFLO 360mm Soğutucu
LIQMAXFLO serisi, anakart VRM’si için istikrarlı ve sessiz hava akışı sağlamak için 3 fazlı 6 kutuplu motora sahip 60mm VRM Fan ile birlikte gelir.www.gaming.gen.tr
Çıkabilirsen asıl bunu tavsiye ederim
al 10 yıl unut.
Fanları p12 pro ve montaj kiti daha iyi.Bunu zorlayabilirim benimde çok sevdiğim soğutucuyda aslında şuankini almadan önce bunu alacaktım para çıkışmadı bu pro serisinde ne gibi farklar var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ve sistemim beyaz hocam beyazında fiyat farkı çok mu
Kasama olur mu acabaFanları p12 pro ve montaj kiti daha iyi.
kasa nedir?Kasama olur mu acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Radyatörü biraz kalındı diye hatırlıyorum
Birden böyle olduysa bence soğutucu arızalanmıştırArkadaşlar merhaba işlemcim 9700x 105w modunda kullanıyorum 360 mm lik Bitfenix Cube v2 360 sıvı soğutucu ile kullanıyorum bugün fifa oynarken ilk defa bu kadar ısındığını gördüm 90 derecelere dayandı ne yapmalıyım ? Soğutucu yeter siz mi geliyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Yüzde 90 soğutucu bozuldu galiba gerçi şuan 45 50 derecelerde geziyo boşta ama bilemedimBirden böyle olduysa bence soğutucu arızalanmıştır
pompa sıkıntılıdır önceden böyle bir problem yoksa, olurda çözemezsen ve bütçen yoksa undervolt yapArkadaşlar merhaba işlemcim 9700x 105w modunda kullanıyorum 360 mm lik Bitfenix Cube v2 360 sıvı soğutucu ile kullanıyorum bugün fifa oynarken ilk defa bu kadar ısındığını gördüm 90 derecelere dayandı ne yapmalıyım ? Soğutucu yeter siz mi geliyor. Önerilerinizi bekliyorum.