RTX 5060tı 16gb Vs RX 9060 XT

5060ti 16gb modeli daha iyi daha güçlü ama hiçbir şekilde fiyatını haketmiyor. karşısındaki 9060xt 16gb modeli fiyatına göre üüğğğf dedirtiyor. çökme problemi falan filan zart zurt diyenlere kanma. kullanmayı sürücü kurmayı sürücüyü güncel tutmayı bile beceremeyenler bunu diyor çoğunlukta. baya uzun süredir 9060xt 16gb modelini deneyimliyorum 1080P'de de 2K'da fiyatına göre mis mis
o zaman yeni video atamak zorundasın madem bu kadar deneyimledin salma bu kadar ytyi kral ya

Rtx 5060 Ti daha performanslı, fiyat performansa bakarsak RX 9060 XT daha avantajlı.

9060xt çok daha fiyat performans bir seçim olacaktır

Ayrica işlemci 7800x3d olacak demişsiniz

Buradan da halihazırda bir sistem yerine tek tek topluyorsunuz gibi geldi bana yanılmıyorsam duzeltirsiniz

Durum böyle ise
Kampanyalardan veya gaming gecesinden 7800x3d 9060xt hazır sistemi tek tek toplamaya göre daha uyguna getirme ihtimalinin var
Şuan halihazırda bir parçam bile yok. Tek tek hangi markanın hangi modelini alacağım ona karar veriyorum. Forumda 1 haftadır takılıyorum sürekli anlık sınırlı stoklarda indirimli parçalar oluyor. Onlardan yakalaya yakalaya almayı düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 7800x3d 3 gün önce falan sınırlı stokla alakasız bir şekilde bir satıcı da indirime girmişti ama yakalayamadan bitmişti. Sizin dediğiniz gibi mi yapmam daha mantıklı bilemedim şuan. Sürekli tek parça halinde indirim olması da aklıma karıştırıyor da ondan arada kaldım.

Şuan halihazırda bir parçam bile yok. Tek tek hangi markanın hangi modelini alacağım ona karar veriyorum. Forumda 1 haftadır takılıyorum sürekli anlık sınırlı stoklarda indirimli parçalar oluyor. Onlardan yakalaya yakalaya almayı düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 7800x3d 3 gün önce falan sınırlı stokla alakasız bir şekilde bir satıcı da indirime girmişti ama yakalayamadan bitmişti. Sizin dediğiniz gibi mi yapmam daha mantıklı bilemedim şuan. Sürekli tek parça halinde indirim olması da aklıma karıştırıyor da ondan arada kaldım.
Ben şu an tek tek toplamaya göre hazır sistem uyguna bulunduğu taktirde hazır sistem derim

Örnek vereyim
Bu gün tek tek ürünleri topladın diyelim
60k

Aynısını hazır sistemde 55-56k ya alabiliyorsan al geç

Tek tek kampanya kovalayacam nerde ne var ucuza alacam desen
Zaten onda da edeceğin kâr 5-6k olur

Yani kampanyalı hazır toplamadaki en iyi seneryoda göre 1-2k avantaj sağlar o da belki

Ancak vatan bilgisayar geçtiğimiz günlerde yaptığı gibi bir ram ve SSD çılgınlığı yapar fiyatlarda
O zaman işler değişir de o da çok çok zor gibi duruyor artik

5060tı bence fiyatını haketmiyor ama bütçe varsa ve kafam rahat olsun diyorsanız alın. 9060xt kullanan biri olarak1-2 ayda bir driver çöküyor onun dışında bir sorun yaşamadım aradaki farkta cebimde kaldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,916
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri