Huawei GT 4 aldım pyiasası 7-9k arası ben 2.300 TL ye aldım cihaz bugün ulaştı sıfırdan farksız çok temizdi çok beğendim ekranda veya kasa da çizik değil toz bile yok. Teşekkürler Vatan Bilgisayar!telefondan sipariş edip iade edebilen oldu mu acaba ya? İade sürecinde sorun çıkıyor mu merak ediyorum. Benim watch 9 için aradılar şarj olmuyor dediler iptal etmek durumunda kaldım. Watch 10 nasıl gelecek bakalım.
Bende var 1 yıl garantisi devam ediyor 4700 den verebilirim. İstanbuldaysen eğerhiç 5600 yok buralarda ya
İlk gün bi 2600 e görünmüş sonra Birdaha çıkmadı yahiç 5600 yok buralarda ya
adanadayım ya zaten yazın alcam 1 2 ay sonrada aabicim ben aylardır forumdayım bak aylardır her gün bakıyorum 5600 ü bırak am4lere indirim gelmiyor direkt nasıl oluyo anlamıom kiBende var 1 yıl garantisi devam ediyor 4700 den verebilirim. İstanbuldaysen eğer
ikinci el kategorisinde biri 5600X satıyo kargo dahil 5250 TL belki fiyatta da yardımcı oluradanadayım ya zaten yazın alcam 1 2 ay sonrada aabicim ben aylardır forumdayım bak aylardır her gün bakıyorum 5600 ü bırak am4lere indirim gelmiyor direkt nasıl oluyo anlamıom ki
ederi 3 4 k olan işlemciikinci el kategorisinde biri 5600X satıyo kargo dahil 5250 TL belki fiyatta da yardımcı olur
5800x3D tekrardan piyasaya sürülecek o düştüğünde eğer makul fiyattan düşerse 5600 lerin dip yapacağını düşünüyorum.adanadayım ya zaten yazın alcam 1 2 ay sonrada aabicim ben aylardır forumdayım bak aylardır her gün bakıyorum 5600 ü bırak am4lere indirim gelmiyor direkt nasıl oluyo anlamıom ki
itopya gibi mağazalar ucuzlatmadığı sürece böyle bişe yaşanmicak5800x3D tekrardan piyasaya sürülecek o düştüğünde eğer makul fiyattan düşerse 5600 lerin dip yapacağını düşünüyorum.