Gaming.gen.tr iade almaması

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
kanunları okumadığımı kim dedi kardeşim bu konu hakkında bilgim olmadığı için bu cahil cüheyla dolu foruma sormakta hata etmişiz herkeste bir eleştirme derdi. hak varmı yokmu bunu yazarsın geçersin. boş boş konuşmazsın tanımadığın insanlar hakkında.

bu ingilizce düzen olanı bende ki hem pbt hem türkçe olan model

Yırtık dondan cıkar gibi boş boş yorum yapma kardeşim. üzerine vazife olmayan şeylere. konuda ne sorulmuş fiziki alımlarda cayma hakkı varmı yokmu varsa var dersin yoksa yok. cevap vermek istemiyorsan es geçersin.
moderatör ekibi canımı sıkmayın benım burda küfür argo mu var ? sürekli uyarı veriyorsun ? derdin ne kardeşim. moderator oldun diye kendini türk ceza kanunu mu sanıyorsun ?

bak yine spam diye ceza vermiş yukarda ki arkadaşa
13- Bilgi vermeden C4, çöp gibi hazır cevaplar vermek

bu yüzden ceza verdin mi moderasyon cevap ver MODERASYON. özel mesaj atsana bana MODERASYON kalıbının arkadasına saklanma

Son düzenleme:
Geçtiğimiz günlerde mağazadan gidip fiziki olarak aldığım klavye için forumda dahil olmak üzere mağazadan aldığın ürünü iade edemezsin denilmişti. Şikayetimi yaptım bugün mal iadesi için karar Çıktı. Bu karar da emsal niteliğindedir ve mağazadan gidip aldığınız ürünler için de iade hakkınız vardır. Gaming gen tr ile iletişime geçip iade işlemlerine başlayacağım.

Ekran görüntüsü 2026-06-04 120433.webp
Ekran görüntüsü 2026-06-04 120424.webp

tüketici hakeme gidin 14 gün dolmadan. 1-2 ay içinde dönerler en geç. 14 gün hakkınız her türlü var. bir dilekçe ile başvurabiliyorsunuz zaten onlar size dönüş yapıyorlar (genelde posta ile)
Mağaza da satıcı ile alıcı arasinda sözleşme mi yapıldı da satıcı iade alacak, Üründe ayıp varsa alır ancak.

gaming.gen.tr online siteden aynısından 1 tane daha al, gelince kutuyu açmadan kapalı kutu olarak mağazaya götür iade et o ürünü. kutusu açılmış olan ürünü de gaming.gen.tr online üzerinden iade et.

ne kadar etik olduğu senin bileceğin iş.

edit: zaten thh gidip çözmüşsün sorunu ama yukardaki şekilde yapsaydın 4 ay erken çözmüş olurdun

gaming.gen.tr online siteden aynısından 1 tane daha al, gelince kutuyu açmadan kapalı kutu olarak mağazaya götür iade et o ürünü. kutusu açılmış olan ürünü de gaming.gen.tr online üzerinden iade et.

edit: zaten thh gidip çözmüşsün sorunu ama yukardaki şekilde yapsaydın 4 ay erken çözmüş olurdun
fatura ve sipariş numaraları örtüşmezki bu şirketler yemez

düşüncen güzel ama kendini geliştirmen lazım :)

seri numarasından seni mahkemeye verdimi şirket görürsün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçtiğimiz günlerde mağazadan gidip fiziki olarak aldığım klavye için forumda dahil olmak üzere mağazadan aldığın ürünü iade edemezsin denilmişti. Şikayetimi yaptım bugün mal iadesi için karar Çıktı. Bu karar da emsal niteliğindedir ve mağazadan gidip aldığınız ürünler için de iade hakkınız vardır. Gaming gen tr ile iletişime geçip iade işlemlerine başlayacağım.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
emsal kararlık bir durum yok ortada ayrıca karşı taraf savunma vermediğinden bunlar onaylamış senin talebini

Arkadaşlar öyle ückağıtcılıkla inanın işim yok. Klavyenın yazılımından memnun olmadıgım ıcın asıl sebebim iade etmek. asla kalvye mevcut güncellemeyi almıyor bu problem ilerde sorun yaratıp lcd ekranı dahi kullanamama problemi yaratacagı için iade etmek istedim gaming gen tr kabul etmedi bu yüzden tüketici hakem heyetine basvuru yaptım buda ayıplı mal kategorisine giriyor. burda yazan arkadaslar neye dayanarak ayıplı mal değil diyor ben anlamadım. Eğer bilginiz varsa cevap yazın ki benden sonra ki insanlar da konu ile ilgili bilgi sahibi olsunlar. amacım burda budur.

Arkadaşlar öyle ückağıtcılıkla inanın işim yok. Klavyenın yazılımından memnun olmadıgım ıcın asıl sebebim iade etmek. asla kalvye mevcut güncellemeyi almıyor bu problem ilerde sorun yaratıp lcd ekranı dahi kullanamama problemi yaratacagı için iade etmek istedim gaming gen tr kabul etmedi bu yüzden tüketici hakem heyetine basvuru yaptım buda ayıplı mal kategorisine giriyor. burda yazan arkadaslar neye dayanarak ayıplı mal değil diyor ben anlamadım. Eğer bilginiz varsa cevap yazın ki benden sonra ki insanlar da konu ile ilgili bilgi sahibi olsunlar. amacım burda budur.
ayıplı mal olduğunun her hangi bir kanıtı yok şuanda satıcı savunma vermediğinden dolayı senin talebini hakem heyeti onaylamış açıkçası normalde servis raporu veya bilirkişi raporu gerekli

bu tüketici hakem heyetine başvuruyu internetten yapabiliyor muyuz yoksa bulunduğumuz ilçenin ana binasına mı gitmemiz lazım

Firma buna itiraz edip kararı boşa çıkarabilir ancak olay mahkemeye taşınacağı için akı b.kunu geçer o nedenle uğraşmazlar yani hocam aslında firma savunma vermediği için sizin lehinize çıkmış.
Birde thh olaylarında olayda haklılıgınıza tamamen güvenmeden girmeyin thh sizin lehinize bi karar verir ancak o karara firma itiraz eder ve haklı çıkarsa avukatlık vs vs bütün masraflar sizin tarafınıza biniyor.

Firma buna itiraz edip kararı boşa çıkarabilir ancak olay mahkemeye taşınacağı için akı b.kunu geçer o nedenle uğraşmazlar yani hocam aslında firma savunma vermediği için sizin lehinize çıkmış.
Birde thh olaylarında olayda haklılıgınıza tamamen güvenmeden girmeyin thh sizin lehinize bi karar verir ancak o karara firma itiraz eder ve haklı çıkarsa avukatlık vs vs bütün masraflar sizin tarafınıza biniyor.
zaten bu şekilde basvuru yapmamın sebebi avukatımla görüşmemden dolayı :) ama arkadasın dediği gibi detaylıca arastırmak gerekmektedir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

firmaya zaten bu durum için bildiri gidiyor savunma yapma hakları vardı. karar verildikten sonra ancak istinafa gidebilir oda zaten bunu yapıcak olsalar ılk basta bu itirazı yaparlardı. nitekim elden alınan ürünlerde de iade hakkınız vardır arkadaşlar kimseye pabuç bırakmayın. hakkınızı arayın. 500 tl de olsa 10 bin tl de olsa.

Geri