çok teşekkürlerŞuan aktif olarak kullanıyorum 3 yılı oldu galiba dehşet bir kart ya birde bende XT versiyonu var düşünmeden alabilirsin kardeşim bir sorunda sorabilirsin şu ana kadar hiç hatayla felan karşılaşmadım bile
%15-30 arası bir artış olur, bence 6600xt seviyesinde bir karta geçmek daha mantıklı.merhaba ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum rx6600e geçsem çok bir fark olur mu cyberpunku 60fps takılma olmadan bitirebilir miyim rahat bi şekilde
bende 3 yıldır kullanıyorum ufak tefek şeyler dışında hiçbirşey yaşamadım şuana kadar afmf falanda var her oyunda fpsi arttırabiliyorsun ben çoğu oyunu bu kartla 2kda oynuyorum.inanılmaz iyimiş fiyatına göre birde bu kartlardamı hatırlamıyorum sürekli sürücü çökme sorunu mu ne oluyomuş var mı o tarz şeyler
teşekkürlerBu karttan 3-4 tane sattıydım. Gerçekten efsane kartlardan biri. Tam bütçe dostu. (Şimdi nasıl bilmiyorum)
Kart stabil çalışıyordu, çökme vb görmedim. AMD sürücü çökmeleri genelde mining yapılmış ve bios değiştirilmiş kartlarda oluyor. Çünkü içindeki bios genelde oyun için değil, mining için özel kodlanmış oluyor. Bu nedenle alırken dikkat etmek gerekiyor. Yoksa sürücü sorunu artık eskisi gibi değil.
Bir de sistemin geneli de önemli. Ram işlemci vb. onlarda iyiyse performansın iyi olur.
5000 serisinde daha çok oldu soruninanılmaz iyimiş fiyatına göre birde bu kartlardamı hatırlamıyorum sürekli sürücü çökme sorunu mu ne oluyomuş var mı o tarz şeyler