Tiscard
80+
- Reaksiyon skoru
- 291
Bütün bölümleri seyretmiş biri olarak çok üzüldüm.Ailemizi birleştiren şeylerden biriydi,her cuma sessizlik ile seyredilir idi.Umarım devam ederHayatında kaç kere izledin acaba
Bütün bölümleri seyretmiş biri olarak çok üzüldüm.Ailemizi birleştiren şeylerden biriydi,her cuma sessizlik ile seyredilir idi.Umarım devam ederHayatında kaç kere izledin acaba
2012-2013 haberlerden önce açar akşamüstü los ışık karşısında mandalina yiyerek izleyip uyuya kalırdık. Arka sokaklar bir kültürdür en son 8-9 sene önce izlemişimdir şuan izlemesemde keşke hâlâ devam etseMaksimum 200 bölüm sürecek diziyi gereksiz uzattılar. Hep aynı konular, aynı olaylar. Sürekli bir kısır döngü. Çok iyi haber.
Çocukken sokakta oyun oynardık kimisi ben mesut komser tatatata diye bağırırdi işte o çocuklardan biri polis oldu emekliliği düşünüyor şuan. Ama arka sokaklar hala final yapmadı. Yapacağına da inanmıyorum bir sekilfe ara verir geri dönerler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2012-2013 haberlerden önce açar akşamüstü los ışık karşısında mandalina yiyerek izleyip uyuya kalırdık. Arka sokaklar bir kültürdür en son 8-9 sene önce izlemişimdir şuan izlemesemde keşke hâlâ devam etse
Tabi canım sırf anım var diye kimsenin izlemediği diziyi devam ettirecek degillerAnılarınız olduğu için duygusal açıdan bakmanız normal tabii. Sizin için üzücü.