Bir Devrin Sonu! Arka Sokaklar Final Yapıyor!

Çocukken sokakta oyun oynardık kimisi ben mesut komser tatatata diye bağırırdi işte o çocuklardan biri polis oldu emekliliği düşünüyor şuan. Ama arka sokaklar hala final yapmadı. Yapacağına da inanmıyorum bir sekilfe ara verir geri dönerler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Maksimum 200 bölüm sürecek diziyi gereksiz uzattılar. Hep aynı konular, aynı olaylar. Sürekli bir kısır döngü. Çok iyi haber.
2012-2013 haberlerden önce açar akşamüstü los ışık karşısında mandalina yiyerek izleyip uyuya kalırdık. Arka sokaklar bir kültürdür en son 8-9 sene önce izlemişimdir şuan izlemesemde keşke hâlâ devam etse

Çocukken sokakta oyun oynardık kimisi ben mesut komser tatatata diye bağırırdi işte o çocuklardan biri polis oldu emekliliği düşünüyor şuan. Ama arka sokaklar hala final yapmadı. Yapacağına da inanmıyorum bir sekilfe ara verir geri dönerler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2012-2013 haberlerden önce açar akşamüstü los ışık karşısında mandalina yiyerek izleyip uyuya kalırdık. Arka sokaklar bir kültürdür en son 8-9 sene önce izlemişimdir şuan izlemesemde keşke hâlâ devam etse

Anılarınız olduğu için duygusal açıdan bakmanız normal tabii. Sizin için üzücü.

İhtimaller çok ama Rıza baba kesin rüya görmüştür. Ekibin komple öleceğini düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,045
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri