ne aradığına bağlı. farklı kulvarlarAOC Q27G42XNE ye göre mantıklı seçim olur mu?
oled lükse kaçıyor hocam performansı tercih ederdim ben.9060xt ve oled ekran vs 9070xt ve bu tarz monitör arasında çok arada kaldım.
Bazı oyunlarda 2k full ultra gidersen VRAM biraz sıkıntı olabilir ama ufak dokuları azaltırsin en kötü. Gider yani.5070 7800x3d sisteme gider mi
Görüntü olarak hangisi daha canlıdır?ne aradığına bağlı. farklı kulvarlar
Bence olmaz özellikle film ve hikayeli oyunlar için çok daha iyi olur yavaş bir monitör değil bu arada testlerds 4ms gecikme çıkıyor IPS seviyesinde.AOC Q27G42XNE ye göre mantıklı seçim olur mu?
AOC hikayeli oyun ve dizi için çok daha iyi, VA panel siyah konusunda daha başarılı fakat rekabetçi oynuyorsan IPS daha iyi olacaktır.Görüntü olarak hangisi daha canlıdır?
videodaki özelliklerden yola çıkarak fiyatına göre tercih edilebilir gibi. Ah be gaminggen birde 2-3 taksit koysan keşke peşin fiyatına
9070XT ve Q27G42XNE al geç bu butcede kontrast olarak en iyi deneyimi almış olursun9060xt ve oled ekran vs 9070xt ve bu tarz monitör arasında çok arada kaldım.
@merb1y , yazdığı üzerinden gidebilirsin.Görüntü olarak hangisi daha canlıdır?