Sistem Nasıl 9070xt Alınır mı ?

Baktım ama en uygunu bu .. itopyada 60a var ama özelleştirmeler iyi değil.

Birde bu kart 3 tane güç girişi var hazır sistemdeki kasalarda 3 güç kabloludur herhalde değilmi
çok iyi yere değindin güç kaynağını araştırıp bağlantı kablolarını öğren hocam

kasa seçimine baksana en iyi kasa hangisi seçilir ? Sistem linki aşşağıda

Hocam psu bence yine dandik kaçmış. Eğer bütçeniz varsa en alttaki ekranlı kasayı seçin en güzel psu onda. O kadar çıkamıyorsanız en ucuz kasayı seçip psu yu ayrıyetten sepete ekleyip incehesap sitesini arayıp bunun yerine bu psu yu koyun diyebilirsin. İçinden çıkan psuyu da sarı sitede satarsın.

Seçtiğim kasada hangi FSP psu var yazmamışlar sordum artık yarın anca cevaplarlar.. önerdiğin bir psu varmı

Vento ekranlı kasayı seçtim hocam işlemciyi 7800x3d yaptım anakartı b850m force gigabyte seçtim ram cl30 soğutucu ne olmalı ram sonradan 1 tane daha 16 alıcam şuan 85.000tl değer mi ?

O psu ile sakın bu sistemi çalıştırma tavsiye etmem Kasa ayrı psu ayrı al psu da enermax 850w veya rajientek cratos 850 al kasayı kafana göre de alabilirsin Kasa da da fanlara dikkat et
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Seçtiğim kasada hangi FSP psu var yazmamışlar sordum artık yarın anca cevaplarlar.. önerdiğin bir psu varmı
Tamamdır o zaman eğer tahmin ettiğim psu ise sorun olmaz bazıları saçma sapan psu gönderiyorlar

günlerdir araştırıyorum bu nasıl ? Alınır mı ?

B850 yaptım , 6000 mhz cl 30 yaptım , kasayı fps vento seçtim. Birde fsp göstergeli soğutucu seçtim. Aynı ramden 1 tane daha alırım. İndirimle
Çok benzer bir sistem topladım ve memnunum, tek tavsiyem iyi bir psu almanız, 9070xt 300wattan fazla çekiyor, minimum 750watt öneriliyor, ben asus tuf gold 750watt full modüler olanı seçmiştim, kasa olarak lian li vector v100r seçtim ama stokta şuan kalmadı sanırım.

Her şeyi seçtik kasa kısmı soru işareti seçeneklere baktınmı ? Hangi kasayı seçicem

Acaba hyper k serisimi var içinde nasıl öğreniriz bunu

Her şeyi seçtik kasa kısmı soru işareti seçeneklere baktınmı ? Hangi kasayı seçicem

Acaba hyper k serisimi var içinde nasıl öğreniriz bunu
Muhtemelen

Site de kullanan bir arkadaş vardı buna benzer sistem vardı 9070xt onda bir sorun çıkmadığını söyledi onun ki 700w FSP bir psuydu

kasa seçimine baksana en iyi kasa hangisi seçilir ? Sistem linki aşşağıda

hocam bende aynı hazır sisteme bakıyorum bence kesinlikle 1500tl farkla patriot viper venom ram eklenmeli soğutucuda bu haliyle yeterli fakat ben bütçeyi çıkarabilirsem James Donkey in 1200tl fark ile sıvı soğutucusunu ekleyip işlemciyi de 7800x3d ye yükseltmeye çalışacağım o haliyle 76.640,86 TL oluyor sistem eğer bütçeniz yeterse size de öneririm en azından bu işlemciyle ileride ekran kartı yükseltmesi daha kolay yapılır.

hocam bende aynı hazır sisteme bakıyorum bence kesinlikle 1500tl farkla patriot viper venom ram eklenmeli soğutucuda bu haliyle yeterli fakat ben bütçeyi çıkarabilirsem James Donkey in 1200tl fark ile sıvı soğutucusunu ekleyip işlemciyi de 7800x3d ye yükseltmeye çalışacağım o haliyle 76.640,86 TL oluyor sistem eğer bütçeniz yeterse size de öneririm en azından bu işlemciyle ileride ekran kartı yükseltmesi daha kolay yapılır.
ve maalesef ki o yükseltilmiş sistemi incehesap zam yapmadan önce 71k civarına bi tık daha kaliteli şekilde topluyordum keşke mayıs ayında alsaydım dedirtti yani :D

günlerdir araştırıyorum bu nasıl ? Alınır mı ?

B850 yaptım , 6000 mhz cl 30 yaptım , kasayı fps vento seçtim. Birde fsp göstergeli soğutucu seçtim. Aynı ramden 1 tane daha alırım. İndirimle
Hocam almışken bar işlemciyi yükseltte al ryzen 7 78003xd işlemci alıp al alacaksan iyisi olsun

2k monitörüm var işlemci çok önemli değil benim için 7500f yetiyor.tek sorun kasa seçimi

vento fps psulu kasa ile alsammı ne diyorsnuz

Geri