🔥İndirim Hi-Level Elite 1tb SATA SSD 6000tl

Mujka

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,455
İndirim nerede diyebilirsiniz, arkadaşlar biraz bakarsanız sata ssd'ler ile m2 ssd'ler aynı fiyattan pazarlanıyor. DRAM'li bir model bu, hi-level Türk markası fason üretim yani Tayvan'dan falan getiriyormuş parçaları. Çok bilgi yok hakkında ama sitesinde paylaştığı değerler iyi. M2 slotunuz yoksa veya eski laptopu canlandırmak istiyorsanız alınabilir.
Ekran görüntüsü 2026-06-05 015004.webp

Kağıt üstünde samsung ssd'ler iyi aynı duruyor :D
*870 evo ile aynı, tbw değeri daha yüksek. iops değerleri biraz daha az.

Son düzenleme:

İndirim nerede diyebilirsiniz, arkadaşlar biraz bakarsanız sata ssd'ler ile m2 ssd'ler aynı fiyattan pazarlanıyor. DRAM'li bir model bu, hi-level Türk markası fason üretim yani Tayvan'dan falan getiriyormuş parçaları. Çok bilgi yok hakkında ama sitesinde paylaştığı değerler iyi. M2 slotunuz yoksa veya eski laptopu canlandırmak istiyorsanız alınabilir.
Alıntıyı görüntüle
Kağıt üstünde samsung ssd'ler iyi aynı duruyor :D
*870 evo ile aynı, tbw değeri daha yüksek. iops değerleri biraz daha az.
Kağıt üstünü boşverin alınmaz bu marka, çok kalitesiz ürünleri var USB belleği bile en ufak şeyde elimde kaldı.

8TB lazım ona da 100K fiyat çekiyorlar :cautious:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kioxia fiyat performans açısından daha mantıklı. Sata disk için o kadar vermeyin. 4900₺
Bu modeli çok dandik.

Önüne gelen indirim konusu açıyor arkadaşlar. Ya iyice sizi bu yüksek fiyatlara alıştırdılar, düşünmeden konu açıyorsunuz ya da firmaların ajanısınız. Yönetim acilen moderatör atamalı bu foruma. Çöplük doldu

Geri