❌İndirim Bitti! Hi-Level Elite 1tb SATA SSD 6000tl

Mujka

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,456
İndirim nerede diyebilirsiniz, arkadaşlar biraz bakarsanız sata ssd'ler ile m2 ssd'ler aynı fiyattan pazarlanıyor. DRAM'li bir model bu, hi-level Türk markası fason üretim yani Tayvan'dan falan getiriyormuş parçaları. Çok bilgi yok hakkında ama sitesinde paylaştığı değerler iyi. M2 slotunuz yoksa veya eski laptopu canlandırmak istiyorsanız alınabilir.
Ekran görüntüsü 2026-06-05 015004.webp

Kağıt üstünde samsung ssd'ler iyi aynı duruyor :D
*870 evo ile aynı, tbw değeri daha yüksek. iops değerleri biraz daha az.

Son düzenleme:
İndirim nerede diyebilirsiniz, arkadaşlar biraz bakarsanız sata ssd'ler ile m2 ssd'ler aynı fiyattan pazarlanıyor. DRAM'li bir model bu, hi-level Türk markası fason üretim yani Tayvan'dan falan getiriyormuş parçaları. Çok bilgi yok hakkında ama sitesinde paylaştığı değerler iyi. M2 slotunuz yoksa veya eski laptopu canlandırmak istiyorsanız alınabilir.
Alıntıyı görüntüle
Kağıt üstünü boşverin alınmaz bu marka, çok kalitesiz ürünleri var USB belleği bile en ufak şeyde elimde kaldı.

8TB lazım ona da 100K fiyat çekiyorlar :cautious:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kioxia fiyat performans açısından daha mantıklı. Sata disk için o kadar vermeyin. 4900₺
Bu modeli çok dandik.

Önüne gelen indirim konusu açıyor arkadaşlar. Ya iyice sizi bu yüksek fiyatlara alıştırdılar, düşünmeden konu açıyorsunuz ya da firmaların ajanısınız. Yönetim acilen moderatör atamalı bu foruma. Çöplük doldu

Alıntıyı görüntüle
Knk hi-level in hiç bir ürününü hayatınız boyunca almayın y gerçekten pişman olursunuz cok hi-level in ürününü sattım hep mağduriyet

Önüne gelen indirim konusu açıyor arkadaşlar. Ya iyice sizi bu yüksek fiyatlara alıştırdılar, düşünmeden konu açıyorsunuz ya da firmaların ajanısınız. Yönetim acilen moderatör atamalı bu foruma. Çöplük doldu
Harbiden, biz de bakıyoz bu sefer algıda seçicilik oluyor bişeyi anormal fiyat 5000 tl den görüyorsun sonra normalin bile üstü 4000 tl ye görünce aa ucuzmuş diyor beyin bu sefer ona diren vs vs dünya kadar işle uğraştırıyorsunuz bizi kardeşim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,233
Üyeler
196,918
Son üye
ckhan
Geri