🔥İndirim Machenike K500 M81 Manyetik Klavye 1640₺

Kargoya verildi yaziyor ancak gonderi numarasi gelmedi.Muhtemelen oglene dogru kargoya verip guncellerler, sms'de gelmedi ayrica. Ins. herkesin aldiklari sorunsuz sikintisiz tez gelir.

Indirimde olmadigi surece alisveris yapmamak lazim bu siteden.

Benim klavyede geldi. Gayet güzel. Basım hissiyatı gayet iyi. Alan arkadaşlar 8000hz hızı aktif edebildiniz mi ? Bu klavyede 8k destek yazıyordu.

Kargoya verildi yaziyor ancak gonderi numarasi gelmedi.Muhtemelen oglene dogru kargoya verip guncellerler, sms'de gelmedi ayrica. Ins. herkesin aldiklari sorunsuz sikintisiz tez gelir.

Indirimde olmadigi surece alisveris yapmamak lazim bu siteden.
indirimli veya indirimsiz sonuçta satın alanların ürünleri gonderiliyor delinin biri kuyuya taş atınca o kuyu kirlenecek hali yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim klavyede geldi. Gayet güzel. Basım hissiyatı gayet iyi. Alan arkadaşlar 8000hz hızı aktif edebildiniz mi ? Bu klavyede 8k destek yazıyordu.
8e gerek yok boşuna işlemcinin yorarsin

Arkadaşlar şuan elimde ATK A87PRO VAR ALMAYA DEGERMİ.
Basım hissiyatı nasıl taşların boyutu nasıl

Beyler sesi nasıl?

İnternette ne bir video ne bir inceleme hiç bir şey yok :D driverı falan nasıl başka switch taksak kalibre falan edebiliyor muyuz uyumlu mu acaba, ilk çıkan manyetikler genelde kutupları falan farklı oluyordu hiç detay göremedim. Aldım dursun diyede merak ettim :D

Ben dün sabah sipariş verdim ama halen böyle gelen giden yok. Whatsapp ulaşılamıyor mail attım dün ona da dönen olmadı.

Ekler

• IMG_1758.webp
    IMG_1758.webp
    72.9 KB · Hit: 16
Ben dün sabah sipariş verdim ama halen böyle gelen giden yok. Whatsapp ulaşılamıyor mail attım dün ona da dönen olmadı.
hocam sistemi pek umursamıyolar sanırım da iptal edebiliyorsan edip GANKSENİNLE koduyla 250 tl indirim kazanıyorsun dene istersen

Geri