-xXXx-
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 877
kargoyla 240tl ben aldım 1 tane 240tl kulaklık yok 1 döner parasıalınır mı ne diyosunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
xD
kargoyla 240tl ben aldım 1 tane 240tl kulaklık yok 1 döner parasıalınır mı ne diyosunuz
xD
doğru diyorsunuzda kulak üstü kullanmam ki hiçkargoyla 240tl ben aldım 1 tane 240tl kulaklık yok 1 döner parası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
xD
Model 3 varken yanlışlıkla 2yi alabildim. 3 stoğa girerse yapıştıracağımpolaroidler iptal olmazsa güzel fiyattı. Tasarımı falan hoş
iptal kuponu veriyorlar yine kardasın. Geçenki vantilatöre 750tl altlimitsiz verdiler bedava parahavitin fiyat 1599 tl oldu kacırıdk ama rez bakalım kargolayacaklarmı
Keşke alsaymışım o zaman dedim.iptal kuponu veriyorlar yine kardasın. Geçenki vantilatöre 750tl altlimitsiz verdiler bedava para
bende 3 diye 2 aldım. Sonra 3 üde aldımModel 3 varken yanlışlıkla 2yi alabildim. 3 stoğa girerse yapıştıracağım![]()
3 hangisibende 3 diye 2 aldım. Sonra 3 üde aldımŞansa
35w olan 3, 20w olan 23 hangisi
Mağazada kavga etmek istemezsinizbirer tane aldık bakalım yakın olanlar mağaza seçim alıp direkt teslim alsın iptal yiyebilir
mağazaya bu paraya kulaklık almaya gidersen uçan tekme atma ihtimalleri yüksek. Motor montu falan giy onlarda koruma pedi oluyor.magazadan al yaparsak kac gun ıcınde gıdıp almamız lazım dostlar ?