Babamın Borcu Yüzünden Pc'yi Haciz Edebilirler mi?

13000 için milletin kapısına mı dayanıyorlar cidden.

Bilgisayar, telefon gibi şeyler şahsi eşya görülüyordu o yüzden haciz edilemiyordu diye biliyorum ben.

Geçmiş olsun değerli kardeşim.

Şahsi eşyalara haciz gelmiyor diye duydum bize de haciz gelecekti arabayı satıp maaşın bir kısmını vere vere kurtulduk klasik amca vakası

Allah yardımcınız olsun var mı sıkıntılı bir durum yardım edebileceğimiz bir şey.

biz yasanın yalancısıyız çok az temel eşyada ötv alınmaz bazen de ötv siz ürünleri sattırır devlet şirketlere burda iş yapsınlar diye , ötv olmadan lüks olarak hiç bir ürün haczedilemez çünkü lüks olsa ötv alınması gerekliydi
Teşekkür ederim bilgi için.

2 gün önce haciz memuru eve geldi avukat ile babamın banka borcu varmış 13 bin tl kadar bu seferlik eve girmiyoruz babana söyle ödesin dediler evde yeni aldığım sistem var değeri 60k eder faturalı benim adıma bunu evden alabilirler mi?
Geçmiş olsun hocam

Benim geçmişte babamın borcu yüzünden eve gelen avukat ve icra memurları evdeki beyaz eşyaları ve bilgisayarları alıp götürmüşlerdi. Dolandırıcılık vs. değil bildiğiniz polisle gelmişlerdi.

Gerçi üstünden yıllar geçti mevzuat değişmiş olabilir. Buzdolabını bile götürmüşlerdi, öyle insafsız bir avukat vardı ki kadın neredeyse yatağımızı yorganımızı aldıracaktı :D Allah gün yüzü göstermesin.

geçmiş olsun alamazlar ihtiyaç olduğu için de 13k borca neyin haczi onu anlamadım

evde 1 tane olan bir şey haciz edilemez ama aynı üründen 2 tane varsa haciz edilebilir

Benim geçmişte babamın borcu yüzünden eve gelen avukat ve icra memurları evdeki beyaz eşyaları ve bilgisayarları alıp götürmüşlerdi. Dolandırıcılık vs. değil bildiğiniz polisle gelmişlerdi.

Gerçi üstünden yıllar geçti mevzuat değişmiş olabilir. Buzdolabını bile götürmüşlerdi, öyle insafsız bir avukat vardı ki kadın neredeyse yatağımızı yorganımızı aldıracaktı :D Allah gün yüzü göstermesin.
değişmişti sonradan o ya

Geri