Gündürek
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Selamün aleyküm arkadaşlar Monster Abra A5 v21.2 laptopum var içerisinde i5-12450h ve rtx4050 100W ekran kartı var pc nin bakımlarını monster teknik servisinde yaptırdığımda işlemci 99 dereceyi görüyordu. Şüphelendim ve dedimki acaba kalitesiz bir bakım mı yaptılar. Bu yüzden kendim içini açıp en uç noktasına kadar temizleidm macunu arctic mx-4 le değiştirdim. Fakat yaptığım testlerde yük altına girince yine direkt 99 derece oluyor ve kendini kısıyor cs de falan bile direkt bu sıcaklığa çıkıyor. Arkadaşımda yine Monsterin Abra A5 v19.1 olsa gerek içinde i5 12500h ve gtx1650 var. Bildiğim kadarıyla i5 12500h daha iyi bir işlemci ama yinede o daha az ısınıyor performanstan düşmüyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim ekstra bir sorum daha var o da kontrol merkezi hakkında arkadaşım pc deki bir çok ayarı yeniden düzenleyebiliyor ekran kartının boostunu falan kendi açabilioye 85 watta kadar yükseltebiliyor hatta işlemci wattınıda aynı şekilde lakin ben yapamıyorum ondaki kontrol merkeziyle bendeli arasında neden bu kadar fark var çok saçma bir iş şimdiden teşekkür ederim.