❌İndirim Bitti! Havıt H652bt Anc Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah 199tl

şu minimallerde ortalama 2.5-3.5 bütçeye kadar var mı fırsat ürünü başka yoksa airpods bakmak en iyisi mi
Cihazın önemli hocam, ben de galaxy buds 3 pro var. Amazon depodan iphone 17 denk getirdim ama yazılım desteği olmadığı için hiçbir özelleştirme yapamıyorsun. Ona dikkat et sadece

kaç defa ödeme ekranında alamadığımı sayamadım, öyle bi hırs yaptım ki artık f5 atma işini pcye devrediyorum bildirim gelince almaya çalışırım

11 pro max var 26 ultra var birde 16 pro alıcam şimdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben bakmayı bıraktım normaldir hocam
hocam size tavsiyem pro max almanız olur pro modellerde şarj ve ısınma sorunu var

Ben airpods da kullandım samsung buds da kullandım ikisinin de ses kalitesi güzel ama silikonlu model dışına çıkmamak lazım hem dışarı dehşet ses veriyor hemde dışarıdan çok ses alıyor ve hemen kulaktan düşüyor konudan bağımsız 16 pro vs 17 diye konu açsan fena sarar bu arada hocam tartışırız

bu cihazlar sende var ve 200 tllik kulaklık alacam diye sabahtan beri kendini paralıyorsun alıp alamayacağın da garanti değil

Ben airpods da kullandım samsung buds da kullandım ikisinin de ses kalitesi güzel ama silikonlu model dışına çıkmamak lazım hem dışarı dehşet ses veriyor hemde dışarıdan çok ses alıyor konudan bağımsız 16 pro vs 17 diye konu açsan fena sarar bu arada hocam tartışırız
buds 2 var bende duruyor dükkanı temizlerken kovaya düştü ses azaldı biraz ama çalışıyor samsungla onu kullanıyorum

bidaha mı o fiyata düştü beyler takip edemedim

bu cihazlar sende var ve 200 tllik kulaklık alacam diye sabahtan beri kendini paralıyorsun alıp alamayacağın da garanti değil
hocam mevzu hırs yapmam ihtiyaç değil artık uyguna ürün görünce almak istedim normal olarak sonra hırsa bindi şuanda saldım artık zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,334
Üyeler
196,934
Son üye
Omerusta
Geri