Stok geldiğinde şans eseri aldın. Yoksa ben alıyordum ödemede kaldımStok olmamasına rağmen ben tekrar f5 attım ve sipariş verdim? İptal yer mi acaba![]()
ben o ödeme ekranında 10 dk bekledim öyle aldım saat 3 te fatura maili geldiStok olmamasına rağmen ben tekrar f5 attım ve sipariş verdim? İptal yer mi acaba![]()
Meğer senle yarışmışız hocam ben kod bekledim 2 kart denedim o ekranda kod gelmedi sonra kartı kaydetmeden tekrar denedim o sırada 4-5 dakika geçti dur lan dedim tekrar denicem ama aynı zamanda stok gözükmüyordu meğer ben almışım zaten ödemeyi yaptım sonraStok geldiğinde şans eseri aldın. Yoksa ben alıyordum ödemede kaldım![]()
Sevindim valla helal olsun. Ben bluetooth hoparlör kovalıyorum artıkMeğer senle yarışmışız hocam ben kod bekledim 2 kart denedim o ekranda kod gelmedi sonra kartı kaydetmeden tekrar denedim o sırada 4-5 dakika geçti dur lan dedim tekrar denicem ama aynı zamanda stok gözükmüyordu meğer ben almışım zaten ödemeyi yaptım sonraHayırlısı hocam öğlen 12 den beri bekliyorduk ..
bende sabahtan ber 3 ü arıyorum stok gelmedi biSevindim valla helal olsun. Ben bluetooth hoparlör kovalıyorum artık![]()
kargo kodu geldikargoya verildi de sevinmeyin kargodan çevirdiklerini biliyorum zamanında
mağazadan alanlar var ne yapıcaklar ellerinden mi topliyacaklar ve eski ürünler bunlarkargoya verildi de sevinmeyin kargodan çevirdiklerini biliyorum zamanında
Sabahtan akşama kadar stok ekleyip satış yapıyorlar. Kargodan çevirirlerse büyük skandal olurkargoya verildi de sevinmeyin kargodan çevirdiklerini biliyorum zamanında
Fatura geldiyse maile thh'ye başvur.Bir tane aldık, onu da iptal etmişler. Yazıklar olsun ne diyim. Sildim hesabımı valla.