Wraithesports Rezilliği

şu firmadan şükür daha alışveriş yapmadım büyük konuşmamakla birlikte yapmayı da düşünmüyorum, satış sonrası bir problemle karşılaşırsanız paranızla rezil olmak için harika bir seçenek.

Almayabilirsin almıyoruzda mesela ve bir şey olmaz kanunda belli. Yani ürünü açarsın baktın çizmeden kullanmadan düzgün paketler gönderirsin ürün sıfır niteliğini kaybetmeden rafta tekrar satılabiliyorsa iade alınır zaten. Nasılki müşteriye çıkma kutuda yırtık pırtık kutuda ürün gönderilmesi ayıp sayılır şartsız iade hakkı doğuruyorsa ürünü iade etme prosudurlerıde var. Biz almadık verdiler tüketiciye yine almadık haklı bulunduk yani cayma hakkı var diye ürünün içinden geçip tekrar satılabilir niteliğini kaybediyorsa almayız almıyoruzda. Kutusu yırtık yolluyor mesela bana diyor bantlayın satılır ürün kullanılmamış diyor. Doğru belki ürün kullanılmadı ama açarken açmasını bilmiyorsun biz kutusuz veya kutusu parçalanmış ürünü burada 10 kişiye gönderelim 7-8 tanesi iade eder hakkıdırda. Velhasılkelam öyle senin savcının dediği gibide olmuyor işler.
Tabi ki tüm firmaların iade gelen ürünün durumuna göre iade almama hakları saklıdır. Sizin anlatınız sadece sizi doğrulayan bir senaryo üzerinde bakılmış, yorumlanmış bir şey. Art niyetli satıcı olduğu gibi art niyetli müşteride vardır. Zaten toplumun eğitim seviyesiyle doğru orantılıdır bu. Satıcısı ne ki? Müşterisi ne olsun? Yani yaptığınız yorum boş geldi bana.

Ürün daha listelenirken bu iade ibaresini yazmak, yok hükmündedir. Sattıkları ürünler tuvalet kağıdı, diş fırçası gibi sağlık, kozmetik ve temizlik ürünleri değil. İnternet üzerinden satılan klavye, mouse vs gibi çevre birimleri çok rahatlıkla beğenilmeyip iade edebileceğiniz ürünlerdir. Firmalar artık outlet veya depo gibi sıfır fiyatından daha ucuz, kutusu açılmış sorunsuz ürünlerin satıldığı alanlar açıyorlar.

Bence art niyetli kullanıcılarda izlenmeli ve çare bulunmalıdır ama bunun konuşulacağı yer bu konu değil.

Wraith de connect de ürünün fiyatı yarı fiyatı değilse önermem. Çinli mallar her an bozulabilir o yüzden dert sahibi olmaya gerek yok.

Tabi ki tüm firmaların iade gelen ürünün durumuna göre iade almama hakları saklıdır. Sizin anlatınız sadece sizi doğrulayan bir senaryo üzerinde bakılmış, yorumlanmış bir şey. Art niyetli satıcı olduğu gibi art niyetli müşteride vardır. Zaten toplumun eğitim seviyesiyle doğru orantılıdır bu. Satıcısı ne ki? Müşterisi ne olsun? Yani yaptığınız yorum boş geldi bana.

Ürün daha listelenirken bu iade ibaresini yazmak, yok hükmündedir. Sattıkları ürünler tuvalet kağıdı, diş fırçası gibi sağlık, kozmetik ve temizlik ürünleri değil. İnternet üzerinden satılan klavye, mouse vs gibi çevre birimleri çok rahatlıkla beğenilmeyip iade edebileceğiniz ürünlerdir. Firmalar artık outlet veya depo gibi sıfır fiyatından daha ucuz, kutusu açılmış sorunsuz ürünlerin satıldığı alanlar açıyorlar.

Bence art niyetli kullanıcılarda izlenmeli ve çare bulunmalıdır ama bunun konuşulacağı yer bu konu değil.
Wraith nezlinde konuşursak haklısınız biraz abartmışlar ama şöyle bir durumda var aldınız malzeme kalitesini beğenmemiş olabilirsiniz kullanmadan koyarsınız yerine gönderirizsiniz. Ama millet 3-5 saat kullanıyor skatezler çizilmeye başlıyor görüyorsun kılcal çizikleri şimdi bu tarz ürün bana gelse ben iade ederim. Şahsen her ürünü kontrol ediyorum sıfır alıyorsam sıfır niteliğinde olmalı. Amazon bile ilk Türkiyede faaliyete başladığında iade politikası çok iyiydi bizim millet suyunu çıkardı diye adamlar Türkiyede politika değişti :D

Wraith nezlinde konuşursak haklısınız biraz abartmışlar ama şöyle bir durumda var aldınız malzeme kalitesini beğenmemiş olabilirsiniz kullanmadan koyarsınız yerine gönderirizsiniz. Ama millet 3-5 saat kullanıyor skatezler çizilmeye başlıyor görüyorsun kılcal çizikleri şimdi bu tarz ürün bana gelse ben iade ederim. Şahsen her ürünü kontrol ediyorum sıfır alıyorsam sıfır niteliğinde olmalı. Amazon bile ilk Türkiyede faaliyete başladığında iade politikası çok iyiydi bizim millet suyunu çıkardı diye adamlar Türkiyede politika değişti :D
Aynen adama göre muameleye döndü adamlarda. İlk amazon amerikadan alışveriş yıllarında müşteri temsilcisine bağlanıp 5 dolarlık kargo parasını sildiriyordu millet. Bu forumlarda yayıldıkça yayıldı ve amazon amerika bile akıllanmıştı o dönem. :D

Gene de bütün fare konularına Atk A9 al denilmeye devam edilecek

Ayrıca bizim objektif dediğimiz en büyük kişiler wraith gibi güvensiz markalardan sponsorluk-reklam almıyor ama diğer çoğu markadan alıyorlar nedeni varki almıyolar

Ayrıca bizim objektif dediğimiz en büyük kişiler wraith gibi güvensiz markalardan sponsorluk-reklam almıyor ama diğer çoğu markadan alıyorlar nedeni varki almıyolar
enis kirazoğlu (06:00) bile wraith ile sponsorlu içerik yaptı. olay tamamen para. wraith ile işbirliği yapanlarda bizler gibi satış sonrası destekle uğraşmıyorlardır. şirketteki irtibatlarını arayıp işlerini çözüyorlardır.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,552
Üyeler
196,990
Son üye
Invader230
Geri