❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 217 Beyaz E-Atx Mid-Tower Kasa - 4499 TL

Çok iyi fiyat. Beyaz sade hava akışıda süper bir kasa. Kesinlikle değerlendirilebilir

- BTF Destekliyor
- 5 Hazır fan ile geliyor
- 380mm max GPU uzunluğuna sahip
- 180mm CPU soğutucu desteği var rahatlıkla takarsınız istediğiniz modeli
- 420mm radyatör olmuyor maalesef max 360mm

Düşmeyin, beyaz diye düşürüyolar. Sonra ekran kartında acımıyolar 😄 Siyah nedense hiç indirime girmiyor ne işse...

fanları bedavaya geliyor üstüne para artıyor zaten isteyen fan alır rgb
akvaryum olmadığı için rgb fana da gerek yok bence sade olması daha hoş, hava yönetimi de güzel
ARGB olsa pek uymazdı bu kasaya tema olarak alakasız dururdu hele hele siyah kasada fan içinin argb sini kapatsan bile beyaz gözükeceği için kötü dururdu şu şekil:

Alıntıyı görüntüle

gerçi beyaz da sırıtmaz da yine de sonradan fan alınır
Ben Lian Li fanıyım. Adamlar her zaman kaliteyi uygun fiyata veriyor. Kasa ve fiyat süper zaten. ARGB kasa akvaryum olsun olmasın benim çok aradığım bir şey değil zaten. Sadece ikinci el ürün alıp sattığımda her zaman ARGB'nin avantajlı olduğunu gördüm. Ayrıca dediğim gibi ARGB olmasının bir dezavantajı olmuyor kapat geç yani. Kasa bu fiyata bedava tekrar söylüyorum :D. Bir de bunun Lancool 216'sındaki USB Hub modülerdi. Üste de takılabiliyordu. Onu neden kaldırdılar anlamadım :).

Lian Li'nin yeni kasası çıkacak hazirandan sonra UX100 dite çok güzel gözüküyor. 99usd
NZXT'nin de yeni kasası bu hafta çıktı yeni H6. Onun da fansızı 99usd.

Ben Lian Li fanıyım. Adamlar her zaman kaliteyi uygun fiyata veriyor. Kasa ve fiyat süper zaten. ARGB kasa akvaryum olsun olmasın benim çok aradığım bir şey değil zaten. Sadece ikinci el ürün alıp sattığımda her zaman ARGB'nin avantajlı olduğunu gördüm. Ayrıca dediğim gibi ARGB olmasının bir dezavantajı olmuyor kapat geç yani. Kasa bu fiyata bedava tekrar söylüyorum :D. Bir de bunun Lancool 216'sındaki USB Hub modülerdi. Üste de takılabiliyordu. Onu neden kaldırdılar anlamadım :).
ARGB garip bir şey. Olmayanını alırsan ARGB'li alsaydım diyorsun. ARGB'li alınca bi süre sonra rahatsız ediyor kapalı kullanıyorsun. Ama arada insan açıyor güzel oluyor 😄 Devamlı olan her şey normalleşip büyüsü kayboluyor.
Kasa on numara, ama siyahını indirime sokmadıkları sürece bana gelmez.

Bunun siyahını bekleye bekleye gurk tavuk olduk ben aldım kurtuldum Allah size kolaylık versin 🥰

Ekler

• 1000127233.webp
    1000127233.webp
    678.9 KB · Hit: 60
ARGB garip bir şey. Olmayanını alırsan ARGB'li alsaydım diyorsun. ARGB'li alınca bi süre sonra rahatsız ediyor kapalı kullanıyorsun. Ama arada insan açıyor güzel oluyor 😄 Devamlı olan her şey normalleşip büyüsü kayboluyor.
Kasa on numara, ama siyahını indirime sokmadıkları sürece bana gelmez.
Bunun siyahı daha önce hiç düşmedi sanırım. Konudaki Montech güzelmiş değerlendirilebilir. Akvaryum da bakabilirsiniz. Eskiden çok sıcak yaklaşmazdım ama gerçekten çok güzel gözüküyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunun siyahını bekleye bekleye gurk tavuk olduk ben aldım kurtuldum Allah size kolaylık versin 🥰
INF modeli bana hiç hitap etmedi hata gözüme çirkin geldi diyebilirim. Ön tarafı dümdüz mesh bıraksalar daha hoş olurdu (Lancool 126 oluyor o zaman :) ) . INF olmayan model daha güzel bence.

Bunun siyahı daha önce hiç düşmedi sanırım. Konudaki Montech güzelmiş değerlendirilebilir. Akvaryum da bakabilirsiniz. Eskiden çok sıcak yaklaşmazdım ama gerçekten çok güzel gözüküyorlar.

INF modeli bana hiç hitap etmedi hata gözüme çirkin geldi diyebilirim. Ön tarafı dümdüz mesh bıraksalar daha hoş olurdu (Lancool 126 oluyor o zaman :) ) . INF olmayan model daha güzel bence.
sen böyle hoparlörle büyümedin tabi :D

INF modeli kronikli, fanları yüksek sesli uğultu yapıyor. Çok curve ayarı yapmak lazım. Bence görünüşü çok iyi model, sadece uğultu ve 170mm fan temin sorunu göz korkutuyor. Fanları 3 yıl garantili banko 3 yıl kullanırsınız kasayı.
Bu kasanın siyahı hiç düşmedi, sürekli beyazı düşüyor alacağım zaman beyazına sağlam indirim yaptılar bende sinirlendim siyahı düşene kadar kendimce almama boykotu yapıyorum :D
Akvaryum çok iyide ben kasayı zaten masada fazla yerim olsun diye kullanıyorum yoksa laptop monitör kombosu yapıyordum önceden ama masada sıfır kullanım alanı kalıyor. Mesh kasa + yere atmak benim için en mantıklı senaryo. Bide akvaryuma sürekli para harcayası geliyor insanın Yerede atılmaz o bi gururu var, baktıkçada aksesuar gibi binevi insanın gözüne batıyor şunumu yapsam bunumu eklesem diye :D O11 alırdım yoksa.

Son düzenleme:
Gerçekten süper kasa ama sistemin tamamı siyah neredeyse. Siyah kasa yoksunluğu var piyasada, hep beyazlar indirime giriyor.

Lancool 207 Digital modelini aldım. Baya uygun geldi fiyatı açıkçası, 3800'e hem hava akışı açısından sağlam bir model hem de ekranı var. Sadece sanırım ekran var diye toz filtresi gibi ekstra özellikleri kısmışlar ama elimde var her türlü fan, filtre.

Bakalım nasıl bir kasa. Phanteks P300A'dan geçiş yapacağım.

Geri