Acil Gaming Gecesi Kulaklık Cashback Sistemi

Yatırmasınlar daha iyi bu ne böyle ya valla herşeyin cılkı çıkmış ülkede bıktık be koblolu sony takıcaz en son eski nesil 50 tliklerden o olucak

İndirim iyi ama 2000TL indirim bilmiyorum , sanki fazla talep yok gibi bu ürünlere
Hmm anladım sizin öneriniz ne olurdu peki deri ped istemiyorum kablosuz mikrofonu güzel günlük kullanımda rahat kafada çok ağırlık yapmayacak

Hmm anladım sizin öneriniz ne olurdu peki deri ped istemiyorum kablosuz mikrofonu güzel günlük kullanımda rahat kafada çok ağırlık yapmayacak
sen bi almak istiyorsan al hgocam sonra iptal edersin olmadı , sonra pişman oldum falan deme almadıysan.
Kumaş pedler ekstra pahalı oluyor genelde hocam bulması zor artık :D

sen bi almak istiyorsan al hgocam sonra iptal edersin olmadı , sonra pişman oldum falan deme almadıysan.
Kumaş pedler ekstra pahalı oluyor genelde hocam bulması zor artık
Ben sana güveniyorum hocam hem bu kulaklık steelseries nova 3 den iyi midir?

Sürekli ses kesiliyor vs. diyenler var.

Yapay zekaya sordum mesela FPS için
FPS (rekabetçi) oyunları için benim kesin tavsiyem SteelSeries Arctis Nova 5 olur. dedi
Ben sana güveniyorum hocam hem bu kulaklık steelseries nova 3 den iyi midir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teknoloji bu sıkıntılı gelmiştir çözülmüştür bilemem ürünü iyi araştırmak lazım , al ürünü arşatırırsın gelince kargoda falan iade edersin olmadı veya sabah bakar iptal iade edersin sana kalmış

4000tl'ye geliyor bu fiyata pelta gibisini bulmak zor ama alınca pişman olur muyum ona bakmak lazım. Ürünü iyi araştır
Bende Gamepower aero ultra var tam F/P harika düşük bütçesi olanlar için özellikle.

Tavsiye ödüllerinizi program sona erdikten sonra alacaksınız (nihai ödül 26 Temmuz sonrasında ödenecektir).
İade için bunu diyor , Ağustos ortası sonu arası yatar muhtemelen

FPS (rekabetçi) oyunları için benim kesin tavsiyem SteelSeries Arctis Nova 5 olur. dedi

Teknoloji bu sıkıntılı gelmiştir çözülmüştür bilemem ürünü iyi araştırmak lazım , al ürünü arşatırırsın gelince kargoda falan iade edersin olmadı veya sabah bakar iptal iade edersin sana kalmış

Teknoloji bu sıkıntılı gelmiştir çözülmüştür bilemem ürünü iyi araştırmak lazım , al ürünü arşatırırsın gelince kargoda falan iade edersin olmadı veya sabah bakar iptal iade edersin sana
Valla bende bir huy var böyle kötü yorum gördümmü alasım gelmiyor bu iade sistemide upraştırıcıymış zaten sağlık olsun öbür haftaya beklerim sağolun hocam genede

Valla bende bir huy var böyle kötü yorum gördümmü alasım gelmiyor bu iade sistemide upraştırıcıymış zaten sağlık olsun öbür haftaya beklerim sağolun hocam genede
Kötü yorum her üründe olur hocam , bozuk gelir bir şey olur teknoloji bu sonuçta.
Önemli olan kronik sıkıntısı var mı , aldıktan sonra üzer mi vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,580
Üyeler
196,996
Son üye
alejandro42
Geri