- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanına + koyduklarım aldığım ürünler işlemci,ekran kartı,SSD ve Ram aldım monitör olarak benq monitörünğ tercih edicem oledlere güvenim yok .İşlemci: 7800x3d değerlendirebilir. Daha ucuz performansı çok yakın.
Ekran kartı: Eli yüzü düzgün en ucuz 5070ti veya 5080. TUF'a boşuna para vermeyin.
Soğutucu: Güzel tercih
Anakart: 10 bin lira bandında herhangi bir anakart muhtemelen işinizi görecektir. Şuan yazdığınız anakart Akakçe'de 20 bin gösteriyor. O kadar etmez.
SSD: Olur.
PSU: Paranın satın alabileceği en iyi PSU'lardan.
RAM: Güzel.
Kasa: Gösterişli bir akvaryum kasa tercih edilebilir ancak sistemden sonra karar verilmesi taraftarıyım.
Hangi ürünleri aldınız hangi ürünleri almandınız bilgim yok ancak PC parçaları konusunda çok bilgili olduğunuzu düşünmüyorum. Bu işe daha az para harcayarak aynı performansı alabilirsiniz. Arta kalan parayla çevre birimi veya OLED monitör alabilirsiniz. Kalan parayı farklı şekilde değerlendirebilirsiniz. Aynı paraya daha üst segment ürünler alabilirsiniz.
Kalan bütçeniz ve almadığınız ürünleri teker teker foruma danışmanız daha akıllıca olacaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dediğim gibi fanlarla çok uğraşmak istemiyorum daha doğrusu en son sahip olduğum sistem 1050ti lı ve uzun zamandır PC toplamaktan uzağım hem korkuyorum hem de uğraşmak istemiyorumMerhaba cihazınızı uzun süre kullanacaksanız paylaştığım bir kasa alıp ekstra fanların toplamını kampanyalı ürünlerden tercih ederseniz kafanız çok rahat eder.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Total 7 fan yeterli olmuyacakmıdır + olarak 3 fan daha almak lazım mı? Gönderdiğiniz kasada gayet güzel duruyor ancak Anakart tuf + ekran kartında tuf yani sistem genel olarak tuf yani açıkçası şuan kararsız kaldım cooler Master 600mü tuf gt502 mi?Fan masrafı var hocam ekran kartının altına 3 fan almayacak mısın? Belki şuda düşünülebilir 7 fan dahili olarak geliyor https://www.akakce.com/bilgisayar-k...iyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1334077684.html
Son düzenleme: