- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurtiçi uygulaması yükle. Oradan verildiyse uygulamada gözükürbenimkinde sadece kargolandı yazıyor fatura falan kesilmiş kayseriden ama kargo takip yok
Yurtiçi uygulaması yükle. Oradan verildiyse uygulamada gözükürbenimkinde sadece kargolandı yazıyor fatura falan kesilmiş kayseriden ama kargo takip yok
denedimde cıkmadı bişi hocamYurtiçi uygulaması yükle. Oradan verildiyse uygulamada gözükür
Havit nasıl hocam gecikme var mıHepsini gönderdiler iptal yemedim.
Aynı şekil benimkide arayarak almayı mı denesekbenimkinde sadece kargolandı yazıyor fatura falan kesilmiş kayseriden ama kargo takip yok
O zaman başka kargoya verilmiş olabilir. güncellenmemiş olabilir. Verilmemiş olabilir. Biz olumlu düşünelimdenedimde cıkmadı bişi hocam
girsende alamayabilirdin aga çok yoğunduaga tamda lazımdı normalde gelmez böyle fırsatlar 1-2 gün girmedim siteye olana bak
hangi kargoya verildigi bile muammaAynı şekil benimkide arayarak almayı mı denesek
ben bu mediadan herşeyi beklerim teslimattan bile geri cekerO zaman başka kargoya verilmiş olabilir. güncellenmemiş olabilir. Verilmemiş olabilir. Biz olumlu düşünelim![]()
14 sonrası verilen kargolar bugün sisteme düştüğü yazıyor ama teslim edilenler varhangi kargoya verildigi bile muamma
ben bu mediadan herşeyi beklerim teslimattan bile geri ceker
evet cok hızlılar14 sonrası verilen kargolar bugün sisteme düştüğü yazıyor ama teslim edilenler var
Aramayı mı denesekevet cok hızlılar
Ne zaman aldın![]()
VIVO TWS Buds Kulak İçi Kulaklık Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
VIVO TWS Buds Kulak İçi Kulaklık Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
bunu da deneyin stok girmişler çektim bi tanede bundan