60000-75000 TL Arası Gaming Sistem

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba, hayatımda ilk defa pc toplamayı düşünüyorum. görseldeki gibi şeyler buldum. tabi hepsi farklı platformlardan. ne kadar mantıklı bunlar? ya da alınır mı alınmaz mı? daha iyisi olabilir mi diğer sçenekler ne olabilir bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
.
Ekran görüntüsü 2026-06-06 111556.webp

Evet alınır bekleyin sadece paranızı çöpe atmayın
Hocam teşekkür ederim öncelikle vakit ayırdığınız için. Fakat hem bu forum işlerinde hem pc toplama indirim kovalama işlerinde 0 tecrübeyim. yaşta 30 biraz boomer gibi kalıyorum açıkçası. nereleri takip etmek gerekir? nereleri kovalamak gerekir dediklerinizi beklemek için

Arkadaşlar merhaba, hayatımda ilk defa pc toplamayı düşünüyorum. görseldeki gibi şeyler buldum. tabi hepsi farklı platformlardan. ne kadar mantıklı bunlar? ya da alınır mı alınmaz mı? daha iyisi olabilir mi diğer sçenekler ne olabilir bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
. Alıntıyı görüntüle
İlla 9060xt alacaksan illa şu sistem var senin arttığından 10.000₺ daha ucuz ve 6-9 taksit imkani var ayrica 32gb ram 1. Tb m2 ssd var anakartida b850

Hocam teşekkür ederim öncelikle vakit ayırdığınız için. Fakat hem bu forum işlerinde hem pc toplama indirim kovalama işlerinde 0 tecrübeyim. yaşta 30 biraz boomer gibi kalıyorum açıkçası. nereleri takip etmek gerekir? nereleri kovalamak gerekir dediklerinizi beklemek için
Hiç bir şey bilmiyorsan cumaya kadar bekle gaming gecesinde 10 tane oem paket geliyorsa bunların en azından 1 veya 2 tanesi alınabilir indirimli şekilde geliyor. Misal dün freedom ve vector diye 2 sistem vardı tek tek toplamaya oranla %20 daha ucuzdu ikiside

Hiç bir şey bilmiyorsan cumaya kadar bekle gaming gecesinde 10 tane oem paket geliyorsa bunların en azından 1 veya 2 tanesi alınabilir indirimli şekilde geliyor. Misal dün freedom ve vector diye 2 sistem vardı tek tek toplamaya oranla %20 daha ucuzdu ikiside
nereden geliyor bu indirimler ? nasıl takip ediyoruz forum içerisinde anasayfa da mı? özel bir başlığı mı mevcut ?

teşekkür ederim. siz söyleyince şuan bile aynı fiyata şöyle bi sistem buldumAlıntıyı görüntüle
Rica ederim. Eğer aceleniz yoksa biraz daha araştırıp indirim kovalarsanız daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz. Görseldeki sistemi tercih etmeyi düşünüyorsanız ram konusunda ileride daha rahat olmak için 2x16 tercih edebilirsiniz çünkü günümüzde artık 16 bile yetmiyor denebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.incehesap.com/estate-oem-paket-fiyati-40404/#tabs bu sistemi de tercih edebilirsini. İleride ram i 2x16 ya dönerseniz veya şuan değiştirirseniz gayet güçlü ve uzun ömürlü bir sistem oluşabilir.

Son düzenleme:
Geri